Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dyskusja - Wymyśl własną fabułę gry via WWW!

Adzik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy w opisie ma być zawarta tylko fabuła? Można dodać opis misji, klas itp.?

Konkurs polega na wymyśleniu fabuły i tylko to podlega ocenie. Reszta jest opcjonalna...

Opublikowano

•  Konkurs trwa od 6.12.2014 do 19.12.2014 włącznie. (Czyli do godziny 23:59 dnia 19 grudnia będzie można wrzucić jeszcze pracę?)

Opublikowano

7. W pracy oceniane będzie: Kreatywność, pomysłowość,słownictwo,estetyka,ortografia,interpunkcja.

Chciałbym zaznaczyć, że w konkursie pod ocenę podchodzi tylko i wyłącznie fabuła! Reszta "dodatków" jest opcjonalna i nie podlega ocenie.

1033414194171291244311.png

Opublikowano

•  Konkurs trwa od 6.12.2014 do 19.12.2014 włącznie. (Czyli do godziny 23:59 dnia 19 grudnia będzie można wrzucić jeszcze pracę?)

Tak.

Opublikowano

@Adzik jeżeli moja praca będzie dość krótka, ale za to przypadnie do gustu czytelnikom, to może ona konkurować z bardzo estetyczną oraz 15-krotnie dłuższą, bardzo starannie wykonaną pracą innego uczestnika? xD

4008f620557c76b9gen.jpg
Opublikowano

@Adzik jeżeli moja praca będzie dość krótka, ale za to przypadnie do gustu czytelnikom, to może ona konkurować z bardzo estetyczną oraz 15-krotnie dłuższą, bardzo starannie wykonaną pracą innego uczestnika? xD

Tak. Każdy ma szanse wygrać, z tym że im bardziej się przyłożysz do tego tym większe szanse masz na wygraną

Opublikowano

Mam opisać taki wstęp do gry, że np. ktoś umarł i bla bla, zaczynasz swą przygodę!

Czy może całą grę, że np. ktoś umarł i potem całe losy bohatera do końca gry mam opisać? ;d

giphy.gif

Opublikowano

Mam opisać taki wstęp do gry, że np. ktoś umarł i bla bla, zaczynasz swą przygodę!

Czy może całą grę, że np. ktoś umarł i potem całe losy bohatera do końca gry mam opisać? ;d

Polecam poczytać sobie fabuły do różnych filmów, wtedy uzyskasz odpowiedź na pytanie.

Celem konkursu nie jest napisanie opowiadania, tylko FABUŁY jaka jest w grze.

Opublikowano

Po świętach - święta = liczba mnoga, co może dotyczyć także Sylwestra i Nowego Roku :>

Ty jesteś głupi czy udajesz? Jak by to brzmiało? "Po Święta" 

Weź pomyśl jak coś następnym razem masz napisać... :>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...