Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Udyr?

NAJEBANY CREW

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jasne że jest grywalny ze względu na łatwe i szybkie ganki,stuna i szybką dżungle.
Ja biore na niego 9x marków na AS reszta AD i spoko jest.
Rób go pod feniksa.
Zawsze mam ten build :410871417822139460587.jpg

Ew. Buty dobierasz sytuacyjnie do gry.

QL4A4Sf.png

Opublikowano

Jak narazie jest drugim najlepszym junglerem w tym patchu,zaraz po ww

Co do tego bym polemizował w obecnej jungli liczy się sustain tak iż dominują postacie typu ww fidle etc. wyjątkiem jest Panth ze względu na passyw i mobilność. Swoją drogą Udyr jest w miarę użyteczny imo są lepsze picki jak Vi czy Wu ze względu na swoje CC tak np. Wu nie musi mieć wogóle feeda żeby pomagać drużynie dlatego jest to dobry pick dla nowicjuszy. Są też postacie które wypadły z mety według mnie jest to Lee i Rengar którzy nie radzą sobie w presezonie odnośnie jungli.

Napisałem coś sensownego lub Ci pomogłem?

Zostaw like

Opublikowano

Co do tego bym polemizował w obecnej jungli liczy się sustain tak iż dominują postacie typu ww fidle etc. wyjątkiem jest Panth ze względu na passyw i mobilność. Swoją drogą Udyr jest w miarę użyteczny imo są lepsze picki jak Vi czy Wu ze względu na swoje CC tak np. Wu nie musi mieć wogóle feeda żeby pomagać drużynie dlatego jest to dobry pick dla nowicjuszy. Są też postacie które wypadły z mety według mnie jest to Lee i Rengar którzy nie radzą sobie w presezonie odnośnie jungli.

Lee nie radzi sobie w jungli,damnt.. Brązie milcz.

Opublikowano

Niewiele junglerów wypadło z mety Ci którzy mieli sustain dalej są grywalni ci którzy nie mają niestety mają ciężej bo jungla jest o wiele trudniejsza. 

Rengar dalej grany ale mniej, daje rade, lee również tylko nie są tak efektywni jak wcześniej ;)

Opublikowano

Lee nadal jest efektywny ale nim to trzeba zacząć od reda i iść na counter jungle.. jest to tak proste, że 90% akcji to frag.

Udyr ma sustain.. ten ktoś wyżej chyba nie zna tego champa. On ma w c**j lifesteala na żółwiu+shielda..

Opublikowano

tez tak mysle ze udyr to 2gi najsilniejszy champ po ww, wyczysci bez problemu las i zgankuje/dobry spilt pusher w late (bo w tf ssie)

grywalny bardzo

­

Opublikowano

udyr w top3 junglerów aktualnie, w sumie to zawsze jest mocny, tylko trzeba potrafić tym grać :>

Gold Member

nvm

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...