Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ostrze Czaszki Bron 3D

Asek Luj

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobry model :D

Całkiem spoko broń, dawaj cały set! :D

Propsy dla Aska xD

Opublikowano

Daj jakies azjatyckie obiekty bo do mapy potrzebuje a nie pixeloze na pysku.. albo niech ktos mi pdoa jakies gry z fajnymi obietkami azjatycykmi to se wyciagne

Widzialem tylko ta psuedo kapliczka jest do wykorzystania. Przydalby sie jakies fajne domki jak z vamosa.

Człowiek poświęca swój czas, by coś udostępnić za free, a ty do tego jeszcze krytykujesz i smiesz jeszcze czegokolwiek więcej rządać? Niektorzy naprawde powinni mieć zablokowaną możliwość downloadu.

Topic. Super mieczyk, fajnie, że znowu coś udostępniasz, :-) czy moge wykorzystać go, nie jako model, a do projektu (skąd został wyciągnięty).

Opublikowano

Człowiek poświęca swój czas, by coś udostępnić za free, a ty do tego jeszcze krytykujesz i smiesz jeszcze czegokolwiek więcej rządać? Niektorzy naprawde powinni mieć zablokowaną możliwość downloadu.

Topic. Super mieczyk, fajnie, że znowu coś udostępniasz, :-) czy moge wykorzystać go, nie jako model, a do projektu (skąd został wyciągnięty).

bym se sam powyciagał ale nie znam żadnych gier gdzie są fajne obiekty w owym stylu a skoro asek udostępnia to niech juz udostepni co, co sie przyda.

MTnm3AS.png

Opublikowano

bym se sam powyciagał ale nie znam żadnych gier gdzie są fajne obiekty w owym stylu a skoro asek udostępnia to niech juz udostepni co, co sie przyda.

Dla ciebie się to nie przyda ale dla kogoś się to przydać może ;)

PS: 2 ręka taka sobie jedyne chyba co bym tam zmienił to rękojeść bo jest chyba za gruba :)

Opublikowano

Jak masz taki problem to po prostu kup od kogoś to co Ci jest potrzebne.

Jest kilka ofert w dziale z pomocą.

A no tak, jesteś polaczkiem i dziadujesz na wszystkim więc zapłacenie nawet 1zł nie wchodzi w grę.

0LsM05U.png

Opublikowano

Jak masz taki problem to po prostu kup od kogoś to co Ci jest potrzebne.

Jest kilka ofert w dziale z pomocą.

A no tak, jesteś polaczkiem i dziadujesz na wszystkim więc zapłacenie nawet 1zł nie wchodzi w grę.

jak se sam umiem wyexportowac to czemu mam komuś płacić ?

TAK WGL to beka z ciebie Patryczku bo mówi to osoba które zbroje zajebała z Esentiala jak dobrze pamietam a bronie z wowa więc człowieku co tutaj hipokryzje siejesz.

Nie chce dać to niech nie daje przecież ja mu nie każe tylko podsunałem sugestie więc nie szczekaj.

MTnm3AS.png

Opublikowano

jak se sam umiem wyexportowac to czemu mam komuś płacić ?

TAK WGL to beka z ciebie Patryczku bo mówi to osoba które zbroje zajebała z Esentiala jak dobrze pamietam a bronie z wowa więc człowieku co tutaj hipokryzje siejesz.

Nie chce dać to niech nie daje przecież ja mu nie każe tylko podsunałem sugestie więc nie szczekaj.

Nie zajebałem tylko dostałem zbroje a to jest różnica ^_^

Wziąć materiał na bronie z wowa mogę legalnie dzięki MoW. ^_^

W d***e byłeś gówno widziałeś. :D

PS. Nie znam Cię ani Ty mnie więc nie mów do mnie Patryczku bo nie dla psa kiełbasa.

0LsM05U.png

Opublikowano

Nie zajebałem tylko dostałem zbroje a to jest różnica ^_^

Wziąć materiał na bronie z wowa mogę legalnie dzięki MoW. ^_^

W d***e byłeś gówno widziałeś. :D

PS. Nie znam Cię ani Ty mnie więc nie mów do mnie Patryczku bo nie dla psa kiełbasa.

No jak rozpakować biedaku clienta nie umiesz to dostałeś. A ja mam w d***e czy te twoję bronie są legalne tylko prujesz sie do mnie a sam exportujesz - hipokryzja.

Dobra VELU nie sraj tam bo na mopie zaraz sie przejedziesz.

MTnm3AS.png

• 2 tygodnie później...
  • 8 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...