Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z dostępem do gry

xKajzer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam problem z launcherem. Loguję Się i pisze: aktualnie masz zakaz dostępu do gry, a następnie pisze że jest jakiś błąd SSO. Na jnnym koncie jest ok, a na tym co mam problem to na stronę nawet nie mogę się zalogować, a na innym zbanowanym koncie - mogę wejść na stronę. Help

Opublikowano

Witam. Mam problem z launcherem. Loguję Się i pisze: aktualnie masz zakaz dostępu do gry, a następnie pisze że jest jakiś błąd SSO. Na jnnym koncie jest ok, a na tym co mam problem to na stronę nawet nie mogę się zalogować, a na innym zbanowanym koncie - mogę wejść na stronę. Help

Z tego co się orientuję to nawet jak masz bana możesz się zalogować na stronę ;)

f

Opublikowano

Z tego co wiem to sprawdzają twoje konto ale nie jestem pewny

Przy sprawdzaniu konta nie wyskakuje błąd "Aktualnie masz zakaz dostępu do gry", ale 'Uwierzytelnienie jest chwilowo niedostępne".

349241432911096669131.jpeg
Opublikowano

Sprawdź email powinno być napisane czy perma dostałeś czy normalnego bana tez tak miałem i dostałem perma :/

891211407265765932522.png

Asus Motherboard H81M-E

Intel Core i5-4690,s1150

Corsair Vergeance 1x8GB DDR3 x2 = 16GB

Cooler Master G650M Modular

Corsair Hydro H110

Asus NVIDIA GeForce GTX 770 DCII OC 2GB GDDR5

Creative Sound Blaster Z

Western digital blue 500gb 3.5'' 7200RPM

Samsung 840 EVO 500GB

Opublikowano

Sam komunikat mówi za siebie. ,,AKTUALNIE masz zakaz dostępu do gry.'' Gdyby był perm byłoby - ,,To konto zostało zbanowane za naruszanie usług.''

TESTERPL11.png

exLider MPC Racing Team | exWeteran MPC Racing Team | exRedaktor Gier Samochodowych

Opublikowano

Sam komunikat mówi za siebie. ,,AKTUALNIE masz zakaz dostępu do gry.'' Gdyby był perm byłoby - ,,To konto zostało zbanowane za naruszanie usług.''

http://www.mpcforum.pl/topic/1328662-oficjalny-komunikat-studia-dot-cheatowania/?p=11323893 zapraszam do zapoznania sie z emailem ;) 

891211407265765932522.png

Asus Motherboard H81M-E

Intel Core i5-4690,s1150

Corsair Vergeance 1x8GB DDR3 x2 = 16GB

Cooler Master G650M Modular

Corsair Hydro H110

Asus NVIDIA GeForce GTX 770 DCII OC 2GB GDDR5

Creative Sound Blaster Z

Western digital blue 500gb 3.5'' 7200RPM

Samsung 840 EVO 500GB

Opublikowano

Z banami jest różnie, mam konta na których korzystałem z team escape bota a dostęp do nich mam, zależy z czego korzystasz i ile.

Opublikowano

Z banami jest różnie, mam konta na których korzystałem z team escape bota a dostęp do nich mam, zależy z czego korzystasz i ile.

zależy czy masz szczęście, ja na jednym koncie użylem tylko raz tego "bezpiecznego" TE bota i to przez jakieś 20 min, nic więcej nie używałem i dostałem bana ;)

wagner.jpg

MPC Racing team | MPC Champion | Blue member

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...