Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Moja gra "Survive The Night" - 2D

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich!
Chciałbym zaprezentować wam moją grę – gatunku zręcznosciowej/zabijacz czasu. Surive the night zostal stworzony w 3 tygodnie, razem z moim kolegą pracowaliśmy dzien i noc :)

Gra oferuje kilka trybów:
Normal Mode – Trzeba uchronić gracza w łozku przed jego koszmarami. Z róznych stron ekranu i z rozna predkoscią wyłaniają sie cienie. Początkowo jest łatwo, ale pozniej cienie mają więcej żyć i większą szybkość.

Spider mode- Polega tryb na miażdzeniu pająków ktore pelzają na scianie. Trzeba rowniez uwazac na cienie :) Nie zabicie pająka równa się utratą życia.

Hardocore mode- Tryb zrobiony dla najszybszych – Szybkie cienie z 3 życiami.

Ogólnie zachęcam DO POBRANIAarrow-10x10.png, tak wiem, że gra jest płatna, ale prosilbym chociaż jakiś komentarz czy gra się podoba widząć grafiki i film :)

LINK: https://play.google.com/store/apps/details?id=pl.KnapGames.SurviveTheNight

Opublikowano

jeżeli chcecie zebrać ludzi to polecam usunąć płatnosć a jak będzie powyżej 1000 pobrań to można zrobić lite i wersję pro pozdrawiam ale za chęci like :D

Opublikowano

jeżeli chcecie zebrać ludzi to polecam usunąć płatnosć a jak będzie powyżej 1000 pobrań to można zrobić lite i wersję pro pozdrawiam ale za chęci like :D

Własnie zapomnialem wspomniec, że na dniach wyjdzie wersja LITE! 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...