Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Xperia Z1 odblokowanie simlocka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szybkie pytanie. Jest jakiś domowy sposób zdjęcia simlocka z Z1? Jak szukałem na necie to są chyba tylko programy do nokii, motoroli i starych SE a na Z1 nic nie ma.. 

Opublikowano

Wydaje mi się że wystarczy wgrać niebrandowany (nie od operatora) soft na Polskę.

e2TT2Na.png

Opublikowano

Wydaje mi się że wystarczy wgrać niebrandowany (nie od operatora) soft na Polskę.

Ty no wyobraź sobie że też tak myślałem.. A tu dziś mi przenieśli numer z orange do play i niestety nie mogę kożystać z numeru bo jest simlock. ;P Soft mam czysty, wgrywany jakiś rok temu.. ;)

Opublikowano

Ty no wyobraź sobie że też tak myślałem.. A tu dziś mi przenieśli numer z orange do play i niestety nie mogę kożystać z numeru bo jest simlock. ;P Soft mam czysty, wgrywany jakiś rok temu.. ;)

Aa :D Pół roku temu kupiłem Galaxy Ace 2 z softem brandowanym na Orange. Wgrałem sobie czysty soft andka 2.3.6 na Ukrainę a potem na Polskę i poszło ! :D

Wyśle ci coś na PW. ;d

e2TT2Na.png

Opublikowano

Niestety polityka Orynż jest tak ch*jowa, że musisz płacić za zdjęcie simlocka; co w tych czasach jest łamaniem praw konsumenckich czy czegoś takiego :v

Spróbuj tak jak kolega wyżej napisał :3

#teams4bal

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...