Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zwrócić zakupionego championa?

WiwciuPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, już dawno kupiłem przez przypadek Jarvana, którym zagrałem może ze 4 gry, nie spodobał mi się i jak dotąd nim nie grałem.

Posiadam 2 żetony zwrotu, ale w historii zakupów (zakładka "Zakupy" w sklepie) go nie ma. Da się to zrobić w jakiś inny sposób? :D Dzięki.

Opublikowano

Masz 30 dni na to. Ewentualnie na upartego możesz pisać do supportu, ale oni usuną postać nie zwracając IP, więc się nie opłaca.

Trzymaj te coiny na jakieś skiny czy coś - kiedyś kupisz i Ci się nie spodoba, to oddasz. Poza tym Jarvan to tylko 4800 IP. :c 

Opublikowano

Masz 30 dni na to. Ewentualnie na upartego możesz pisać do supportu, ale oni usuną postać nie zwracając IP, więc się nie opłaca.

Trzymaj te coiny na jakieś skiny czy coś - kiedyś kupisz i Ci się nie spodoba, to oddasz. Poza tym Jarvan to tylko 4800 IP. :c 

Tylko albo aż :D.

Opublikowano

Kiedyś i tak go kupisz, bo będziesz miał wszystkie postacie, postaci nie opłaca się zwracać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...