Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Mam mały problem. na l# znam się dość dobrze jednak ten error mnie przerósł. 

Kiedy pobieram paczkę od HeheheM'a na kilku skryptach jest updating (tak było przez 40min) a na reszcie "?"

Kiedy pobieram własną paczkę od Joduska na LeagueSharp.Common updating jest none-stop. Kiedy zaś próbuję dodać własny skrypt to wyskakuje "Pobieranie wymaganych danych" i to się nie zmienia. 

Próbowałem reinstallu, usuwałem pliki z appdaty, odinstalowywałem antywirusa itd. Wszystkie core programy mam. W zeszłą niedzielę wszystko działało bardzo dobrze. dziś zaś odpaliłem i niestety działać nie działa.

Jakieś propozycje?

--

Opublikowano

Siemka. Mam mały problem. na l# znam się dość dobrze jednak ten error mnie przerósł. 

Kiedy pobieram paczkę od HeheheM'a na kilku skryptach jest updating (tak było przez 40min) a na reszcie "?"

Kiedy pobieram własną paczkę od Joduska na LeagueSharp.Common updating jest none-stop. Kiedy zaś próbuję dodać własny skrypt to wyskakuje "Pobieranie wymaganych danych" i to się nie zmienia. 

Próbowałem reinstallu, usuwałem pliki z appdaty, odinstalowywałem antywirusa itd. Wszystkie core programy mam. W zeszłą niedzielę wszystko działało bardzo dobrze. dziś zaś odpaliłem i niestety działać nie działa.

Jakieś propozycje?

Pewnie robiłeś formata, zgadłem ?

http://www.mpcforum.pl/topic/1298715-vcredistdownloader-pobierz-wszystkie-wymagane-programy/

Wina leży w braku vcredistów, przy przechodzeniu na w8.1 miałem ten sam problem.

QUhIR7.png

Opublikowano

Pewnie robiłeś formata, zgadłem ?

http://www.mpcforum.pl/topic/1298715-vcredistdownloader-pobierz-wszystkie-wymagane-programy/

Wina leży w braku vcredistów, przy przechodzeniu na w8.1 miałem ten sam problem.

formata miałem jakieś hmmm 2 miesiące temu. W tym tygodniu miałem od *** spr i dałem sobie cel jakim było nie używanie L# i LoL'a. dziś odpalam L# i jest ten problem. Robiłem reinstala tego programiku lecz to nie pomogło. aczkolwiek myślę czy nie walnąć formata bo generalnie wali mi się ten system xD. na pasku sieci mam "ograniczony dostęp" a internet jest jak zawsze :D. aczkolwiek zaraz jeszcze przetestuje kilka opcji

--

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...