Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak Dodać Serwer na Cssetti cs 1.6?

MrSkill3r

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka Chcędodać Serwer na Cssetti ale zawsze jak dodaje to mam ten sam błąd i nie wiem jak go naprawić

Na serwerze jest wgrane dproto w starej wersji. Zaktualizuj je. Wersja dproto: 0.9.179 Aktualna wersja: 0.9.391 Download:dproto_0_9_391

Aby dodać serwer do listy, jego nazwa musi być zmieniona na "cssetti.pl". Aby to zrobić, wpisz na serwerze(jeśli posiadasz wszystkie uprawnienia) amx_rcon hostname "cssetti.pl" bądź zmień ją w pliku server.cfg i zrestartuj serwer.

Jestem zielony wiec prosze o proste wytlumacznie

Opublikowano
Na serwerze jest wgrane dproto w starej wersji. Zaktualizuj je. Wersja dproto: 0.9.179 Aktualna wersja: 0.9.391 Download:dproto_0_9_391

Musisz pobrać to dproto co Ci pisze na samym końcu ze względu na to, że masz starą wersję :)

yyj6bCh.png
"Żaden etyczny inżynier oprogramowania nie zgodzi się napisać procedury zniszczBagdad.
Jego poczucie etyki domaga się, aby napisał procedurę
zniszczMiasto, a Bagdad przekazał jako parametr"

~
Nathaniel Borenstein 

Opublikowano

Nie da się mieć "to samo" skoro waść wgrałeś.

Musiałeś coś skopać lub nie wgrać najnowszej wersji. 

yyj6bCh.png
"Żaden etyczny inżynier oprogramowania nie zgodzi się napisać procedury zniszczBagdad.
Jego poczucie etyki domaga się, aby napisał procedurę
zniszczMiasto, a Bagdad przekazał jako parametr"

~
Nathaniel Borenstein 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...