Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Z Hackiem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

EloŚ

Mam takiego malego problema a chodzi o to ze jak wlaczam obojetnie jakiego hacka a w tym maxn public v15 to wyskakuje i zagrozenie ze ma virusy ale olewam to wlaczam go potem warrocka i wyskakuje could not inject Cos w tym stylu i sie wszystko wylacza

Oczywiscie za pomoc dam+++

;D

Z gury thx

PROSZE NIE OCENIAC MOJEJ POLSZCZYZNY ZWUTCIE UWAGE NA TEKST PISZE Z BLEDAMI BO MIESZKAM W HOLANDI I NIEUCZE SIE POLSKIEGO

592a20e25cd85_post-162227-127109263818.jpg

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ściągłes Net. Framework 3.5 ? Jeżeli tak to ściągni ale przed tym przezysc kompa cleanerem i gdy bedziesz sciagal hacka wylacza antywirusa i gdy sciagniesz hacka wypakuj go na pulpit i potem wlacz hacka i potem warrocka (ale caly czas antywirus musi byc wylaczony przy sciaganiu hacka i wlaczaniu i graniu na nim ). Pomogłem ? daj + lub 5

Opublikowano

thx nalezy ci sie plus @up

jeszcze 1 co to jest ten net framework ? i w maxn publicu sa wirusy a ja nie chce zasmiecac ,a inne hacki jakie pobierale wczesniej dzialaly mi np maxn v14 warhax itp

net framework 3.5 aby go zainstalowac musisz miec widows instaler 3.1

net framework :

http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyId=333325FD-AE52-4E35-B531-508D977D32A6&displaylang=en

windows instaler :

http://www.download.net.pl/3391/Microsoft-Windows-Installer/

chyba scana nie musze dodawac

mysle ze pomoglem i wylacz antywira ^^

//Sygnatura niezgodna z regulaminem

TheJeron78

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...