Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Blokada HS, jakieś pomysły?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przeglądałem przed chwilą twoje tematy i mogę Ci poradzić jedno ODPUŚĆ zostałeś dodany do listy graczy pod szczególnym nadzorem od teraz większość twoich logowań jest automatycznie sprawdzana przez system, może tak być, że pograsz dzień a nawet dwa, ale bana i tak wyłapiesz jedyną radą jaka jest to pogranie bez cheatów przez pewien czas albo odwyk od Globala. Jeżeli chodzi o zablokowanie HS jak sam widzisz jest wiele tematów, ale ŻADEN nie zablokuję Ci ich maszyny. 

Opublikowano

z tego co mi wiadomo jest sposob na zablokowanie HS lecz nikt sie tym nie podzieli bo woli trzymac dla siebie +jesli go udostpeni na forum to go zablokuja, mi tam bank rozne konta jebli automatem=1 tyg bana, po tym bez bota odpale wszystko pozbeiram posprzedaje i wydje na swoje, moze m2boba zrobia lecz teraz mam bol dupy ze sam nie umiem zablokowac hs a osoba ktora wie jak to zrobic nie chce mi pomoc, no coz czekac i pizgac glowa w mur. pozdrawiam

jesli jednak ktos by cos wiedzial prosze pisac, moze nie na ogolnym to na priv, jesli nie mam dalej sposobu dawac to nie bede

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...