Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Konsola CMD.

Gość vix0n

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, czy jest taka możliwość żebym mógł się połączyć przez CMD,Konsolke (z pulpitu) na serwer hostingowany do którego znam hasła itp i pisać z niej komendy tak jakbym miał postawiony serwer na kompie?

Opublikowano

@gtkuba Nie chcę stworzyć serwera, ja chcę się połączyć do konsolki z istniejącym już serwerem NA HOSTINGU.

bezpośrednio z pulpitu a nie na stronce

Opublikowano

wpisz w google.pl webconsole

http://www.mpcforum....or/?hl=+konsola

________________________________________________________________________________________________________________________

WELCOME!!

_________________________________________________________________________________________________________________________

Opublikowano

Niestety nie masz takiej możliwości. Możesz jedynie stworzyć stronę na której będzie CI się wyświetlać log (po pobraniu przez PHP pliku z FTP), nawet możesz sobie pokolorować składnię w nim, i dodatkowo dodać, pole wykonywania komend przez RCONa, ale to wciąż na pewno nie jest to o co Ci chodzi :)

Nie ma możliwości podłączenia np Putty pod Twój serwer, tak, żebyś miał konsolę na kompie - chyba, że masz VPS, ale to wyższa szkoła jazdy.

Regulaminowa sygnatura :)

Opublikowano

Autor tematu nie podał jakiego pokroju jest jego hosting.
Tak, możesz się połączyć, jeśli Twój host udostępnia Ci konto shell. Wtedy logujesz się na maszynę programem PuTTY i przywracasz ostatnią sesję aplikacji screen.
Nie ma innej możliwości.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...