Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zniszczony kosz

Arbich

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Dzisiaj na wfie gralismy w koszykowke na takie mniejsze kosze. W pewnej akcji mialem okazje, zeby zrobic wsad, no i zrobilem, ale kosz sie zlamal. Facet od wfu powiedzial, ze nie wie, czy bede musial placic. Myslicie, ze bede musial? Ten kosz byl naderwany, ale nie widzialem tego wczesniej. Dodatkowo wsad jest elementem gry, tak samo jak rzucanie pilka, wiec wg mbie to wina slabego kosza. Co wy o tym sadzicie?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Wątpię czy poniesiesz jakąkolwiek karę, wsad to jeden z elementów gry w kosza. Szkoła powinna gwarantować uczniom bezpieczeństwo więc naderwany kosz wgl. nie powinien stać, ewentualnie powinniście zostać poinformowani przed wf'em że kosz jest uszkodzony i aby uważać.

Moim zdaniem mają jeszcze szczęście bo jeśli zdarzyło by Ci się cokolwiek (kontuzja) z powodu uszkodzonego kosza to jeszcze szkoła miała by problemy, ponieważ mają dbać o twoje bezpieczeństwo. Dziękuje.

u6pv.jpg

Opublikowano

u mnie w szkole kosze wytrzymują wsady od typa który waży 100+ więc to wina słabego kosza a nie źle wykonywanego ćwiczenia.

imo nie będziesz nic płacił

Opublikowano

Nic się nie stanie szkolne kosze powinny wytrzymać twój ciężar no chyba że masz ostrą nadwagę xD

Wsad to jeden z elementów gry ,to jakbyś kopnął piłkę tak mocno że siatka by się porwała wtedy nic nie robią .

784091427630431250239.png
Regulamin sygnatur

Opublikowano

Za wszelkiego rodzaju usterki odnośnie sprzętu fizycznego ponosi odpowiedzialność szkoła, bowiem posiada ona ubezpieczenie na takowy wypadek,

jeżeli według ciebie sprzęt był źle przystosowany do rozgrywki, i zagrażał on bezpieczeństwu i zdrowiu innym uczestniczącym, zgłoś to dyrekcji szkoły.

Nie martw się, nie poniesiesz żadnych konsekwencji pieniężnych.

Opublikowano

ja cie prosze, zebys ty sie nie zgodzil, jesli powiedza ze musisz odkupywac. to, ze oni powiedza, ze musisz, nie znaczy, ze jest to decyzja prawidłowa

Opublikowano

Nie będziesz kupować nowego kosza.

To wina szkoły, że kosz był uszkodzony. Jeśli byś po nim skakał to tak, ale przecież ty tylko grałeś.

Opublikowano

Nic nie musisz;) Jeżeli będą nalegać żebyś zapłacił możesz ich pozwać o to ;)

Opublikowano

ja rozpierdoliłem taką lampe podlozną na 2 swietlowki na wf-ie

(gralismy na malej sali w noge zajebalem i sie rozpierdoliła na wiór nic nie zostało)

Nie musiałem odkupywać :D

(Jedynie posprzątać)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...