Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wybór drugiego auta w The Crew

LeoWoj

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć! Szukam auta które będzie dla mnie idealne, czekam na wasze propozycje. Na początku gry wybrałem Dodge'a i jestem z niego zadowolony, potrafi nieźle przyspieszyć, i ma wysoką prędkość maksymalną, ogólnie gra mi się nim super, lecz jest jeden, a nawet parę mniejszych minusów. Największym z nich jest jego przyczepność, potrafi pięknie driftować, ale ma problemy z zakrętami, nie potrafi się utrzymać na drodze gdzie trzeba wejść i wyjść "normalnie" nie używając hamulca... nie jeden wyścig musiałem powtarzać bo w każdy zakręt żeby przejść czysto musze albo hamować do 50/h, albo tracę czas driftując, albo jeszcze walne w barierkę bo nie wyhamuje porządnie. Mniejszym, aczkolwiek irytującym problemem jest jego Dirt i Rajd... strasznie nim rzuca, do tego ma małe przyspieszenie. Według mnie najlepsze jego kity to Wyczynowy i Uliczny. Potrzebuje auta które uzupełni te błędy, może nawet będzie tym głównym i będzie miał wszystkie kity dobre? Proszę o propozycje pojazdów które nie grzeszą prędkością, przyspieszeniem, lecz najważniejsza jest przyczepność, zależy mi też, choć już mniej, na kicie Dirtowym i Rajdowym, na Torowy zamierzam kupić Lambo lub coś podobnego :P

Czekam na rozsądne odpowiedzi! :)

2e102b5f9b77b.jpg

Opublikowano

Zależy jaki masz budżet. Osobiście polecam Forda Focusa RS. I dobrze się też  spisuje w rajdach. Ogólnie to pojedź do różnych dilerów aut i te na które cie stać weź na jazde próbną i zobacz które nie "latają" w zakrętach i spełniają twoje wymagania.

Opublikowano

Tak zrobię, dzięki za podpowiedź, ale właśnie osiągnąłem 50 poziom i odblokowałem możliwość wbijania platyny w zawodach więc najpierw wymaksuje pojazd i sprawdzę :)

Temat do zamknięcia.

2e102b5f9b77b.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...