Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Na jakim serwerze dobrze stoi WvW?

ziomulec99

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

chciałbym zagrać z kolegą ale nie wiemy na jakim serwie

wiem, ze blacktide czy jakoś tak to "polski serwer"

ale jest słaby pod względem WvW

na jakim serwerze dobrze stoi to WvW i jest w miare polaków? albo jakaś polska gildia?

Opublikowano

Underworld. Na tym gra zdecydowana większość Polaków. Jest tam najwięcej guildi. I oficjalne forum Polskiego Guild Wars 2 jest pod UnderWorld.

Gdzieś takich rzeczy się naćpał? Blacktide i Underworld to są ''polskie serwery'' ale Blacktide był wybrany jako pierwszy a Underworld jako drugi i zdecydowanie więcej polaków jest na tym pierwszym. W dodatku o jakim ''oficjalnym forum'' mówisz?

Polecam Desolation, dużo polaków ale nie tylko, moim zdaniem bardzo dobry serwer, ponieważ jest dużo graczy z każdego kraju. 

Opublikowano

Gdzieś takich rzeczy się naćpał? Blacktide i Underworld to są ''polskie serwery'' ale Blacktide był wybrany jako pierwszy a Underworld jako drugi i zdecydowanie więcej polaków jest na tym pierwszym. W dodatku o jakim ''oficjalnym forum'' mówisz?

Polecam Desolation, dużo polaków ale nie tylko, moim zdaniem bardzo dobry serwer, ponieważ jest dużo graczy z każdego kraju. 

Nie mogę tutaj napisać nazwy forum zakaz jest. Może kiedyśbył Blacktide. Ale zdecydowana większość stamtąd się wyniosła. Bo tam coś cisza u Polaków. A na UnderWorld co rusz masz Polaka.

Opublikowano

Nie mogę tutaj napisać nazwy forum zakaz jest. Może kiedyśbył Blacktide. Ale zdecydowana większość stamtąd się wyniosła. Bo tam coś cisza u Polaków. A na UnderWorld co rusz masz Polaka.

Nie będę się kłócił bo nie gram ani na Blacktide ani na Underworld. Ale jeśli mamy na myśli to same forum to jestem pewien, że:

plserver.png

Opublikowano

Na tym Desolation spotkamy troche polaków z jakąś gildią?

Bo fajnie by było tak gildią na WvW nawalać

bo z tego co widze to Underworld i Blacktide są na samym końcu ;/

Opublikowano

Tak spotkasz polaków, to jest jeden z największych serwerów, jest dużo osób z każdego kraju, polaków też jest sporo, często (codziennie) widzę na czacie rekrutacje do polskich gildii. Nawet jak napiszesz, że szukasz polskiej gildii to na 100% ktoś się do ciebie odezwie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...