Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zasponsoruje] D-Base

D-Base

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie.

Jestem gotowy zasponsorować Twój projekt serwera TeamSpeak3.

Oczekuje gotowego projektu tzn. zakupionej licencji, maszyny (conajmniej na 14 dni), forum/www (opcjonalnie co do Twojego gustu), reklamy.

SPONSORUJE TYLKO GOTOWE PROJEKTY, nie sposnoruje ofert, które dopiero teraz mają wejść w życie.

Co jestem w stanie sponsorować:

- licencja

- vps

-forum/strona www

- boty typu music bot itp

Zgłoszenia przyjmuję na PW. Co należy wypełnić?

1. Wiek

2. Adres IP + domena

3. Koszt miesięczny

4. Jaką licencję posiadasz

5. Opisz Swój projekt serwera, co na nim posiadasz, co chcesz wprowadzić, opisz administracje, co chcesz zmienić

6. Czego ode mnie oczekujesz.

Pisać śmiało i prosto z mostu :) lubię szczerych ludzi :)

MOJE GG: 51615483

ddasd 

Opublikowano

czyli sponsorujesz serwer w tym licencja i oczekujesz od osoby zainteresowanej żeby posiadał też licencje? , powiedz mi po kiego c***a.

Opublikowano

czyli sponsorujesz serwer w tym licencja i oczekujesz od osoby zainteresowanej żeby posiadał też licencje? , powiedz mi po kiego c***a.

Widzę, że masz problem z czytaniem ze zrozumieniem :) ''Sponsoruje tylko gotowe projekty'' jeżeli nie posiadasz 30zł na opłacanie vps a co dopiero 1000zł na licencje to jaką to ma przyszłość? 

Więcej o zakupie licencji opowiadam na pw bo to troche za długie żeby opisać :)

ddasd 

Opublikowano

nie rozumiem twojej oferty poprostu , sponsorujesz gotowe projekty , tzn. serwer ma być skończony kanały,rangi itd. wraz z licencja za 1000zł i ktoś ma ci dać dostęp do licencji na którą wyje.bał 1000zł?

Opublikowano

Sponsoruje coś, co ma przyszlość, ludzi, zrobione wszystko od a do z i serwera, który jest na prawde rozwinięty. Serwery posiadające właśnie takowe wymagania często po czasie tracą fundusze na opłacanie swojej działalności. Ja z góry opłacam za kolejne miesiące oraz licencję gdy będzie miała ona wygasnąć. Zwracają się do mnie bardzo często osoby, którym za kilka miesięcy wygasa licencja tzn za 2-3 miechy i nie mają siana na opłate. Ja wtedy układam sobie z takimi osobami umowę oraz nawiązujemy współprace na naszych warunkach.

ddasd 

Opublikowano

Sponsoruje coś, co ma przyszlość, ludzi, zrobione wszystko od a do z i serwera, który jest na prawde rozwinięty. Serwery posiadające właśnie takowe wymagania często po czasie tracą fundusze na opłacanie swojej działalności. Ja z góry opłacam za kolejne miesiące oraz licencję gdy będzie miała ona wygasnąć. Zwracają się do mnie bardzo często osoby, którym za kilka miesięcy wygasa licencja tzn za 2-3 miechy i nie mają siana na opłate. Ja wtedy układam sobie z takimi osobami umowę oraz nawiązujemy współprace na naszych warunkach.

Z tego co wiem to byłeś na multi tsie. Ciekawe czemu tak krótko.

Opublikowano

Z tego co wiem to byłeś na multi tsie. Ciekawe czemu tak krótko.

Mylisz mnie z @SerwerowniaTS :) wytłumaczę wszystkim po polsku i wyraźnie - mam na imię Mariusz, wiek 21 lat, serwerowniats to Dawid, wiek 20 lat. :)

ddasd 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...