Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Auto] GT2 czy Carrera S

Pitagoras333

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, chcę kupić auto do klasy A i waham się między porsche 911 carrera S, a porsche 911 GT2. Które z tych autek będzie się lepiej sprawowało ?

Podobno nie ma między nimi wielkiej różnicy, ale mimo to proszę o poradę.

Opublikowano

Nie tak do końca.

1) W klasie S na pewno lepiej sprawdzi się Carrera S, bo GT2 do klasy S podnieść się nie da.

2) Oba auta trochę się różnią od siebie, zatem zależy co Tobie pasuje.

3) Jeżeli masz mało mocnych części to zaletą Carrery jest to, że łatwo osiągniesz min max w klasie A.

4) Jeżeli masz wystarczająco dużą ilość dobrych części to GT2 wymaksujesz w klasie A.

4gwiazdkowymi częściami możesz jednak bardziej zmodyfikować charakterystykę tego auta pozostając nim nadal w klasie A.

Co do samej jazdy wydaje mi się, ze GT2 mniej rzuca "tyłkiem"

pozdrawiam

cieniasek

Opublikowano

Ciężko porównać oba auta, ponieważ każde jest do innej klasy. Jeżeli mówisz, że ktoś powiedział, że różnica jest niewielka to chodziło o Carrerę S i GT3 RS. Oba auta nadają się do klasy S, jednak ja preferuje GT3. Nie wiem, czemu wszyscy wychwalają Carerę S, ale mi się ona jakoś nie podoba.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...