Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PBE, skad wziasc konto?

vandarx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam zamiar pograc na pbe poniewaz chcialbym przetestowac sobie kaliste i inne postacie. Lecz nie wiem gdzie moge zrobic konto. Prosze o pomoc.

Opublikowano

Główna strona lola >>> Społeczność >>>> Public Beta Environment >>>>> Chce pomóc

I czekasz pare lat jak cię przyjmą ;)

Jeżeli pomogłem polub mój post ;) <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

Opublikowano

Witam, mam zamiar pograc na pbe poniewaz chcialbym przetestowac sobie kaliste i inne postacie. Lecz nie wiem gdzie moge zrobic konto. Prosze o pomoc.

pbe nie jest do testowania sobie postaci, po to masz rotacje i normale.

pbe jest po to aby wykrywać błędy na bieżąco i je zgłaszać musisz napisać do rito z prośbą o konto ale jak będziesz tam afczył itp. to dostaniesz bana też na swoje konto

bo było tak jeszcze rok temu ooo ide sobie z sebom i matim przetestować postacie, łeee z*****a ta postać... to wychodzimy...

Podaj mi rękę, zaróbmy hajs... 

eh8pquc.jpg

Core i7- 4960X @ 4.5GHz

Asus P9X79 Deluxe

GTX 780 SC

HyperX Predator 16GB

Opublikowano

Nie masz , byla zmiana systemu ...

btw j*b... cebulo do testowania champow ? Kup se albo rotacje , pbe jest do szukania bugow , mam konto na pve i jak znajde buga to do supportu , a nie... nie dosyaniesz konta bo juz jest full nawet jak dasz zgloszenie ;) cebulom mowimy NIE na pbe

Opublikowano

Nie masz , byla zmiana systemu ...

btw j*b... cebulo do testowania champow ? Kup se albo rotacje , pbe jest do szukania bugow , mam konto na pve i jak znajde buga to do supportu , a nie... nie dosyaniesz konta bo juz jest full nawet jak dasz zgloszenie ;) cebulom mowimy NIE na pbe

to co tam robisz?

beka z bronzów

Opublikowano

Ja nadal mam konto wiec przestancie pierdolic o jakichs usunietych kontach :_; Sam wchodze tylko gdy wychodzi nowa postac i nie zglaszam nic do Rito.

Kiedys, zapisy na PBE byly mozliwe 1 dnia kazdego miesiaca, teraz mozna sie tylko prosic aplikacje konta na PBE do Rito ktory ma takie wymagania, ze nigdy go nie dostaniesz + czas na sprawdzenie-odpisanie wynosi wiecej niz sobie wyobrazasz.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...