Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Miecz Gm

Pele2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam potrzebuje waszej pomocy jak zrobic Gm na swoim priv robilem wdg tego tutka na mpc ale jakos nie wyszylo nie wiem od czego zaczać w 4 pierwszych tabelach sa jakiech chinskie znaczki nie wiem czy to skopiowac czy jak oczywiscie dam 5x5 i GM na moim priv!!!!!!!!!1

pisac na gg 13104607

trochę kultury RMCF1902

Opublikowano

to ten temat ma dotyczyć miecza gm czy problemu ze zrobieniem gm'a?? a zresztą, wszystko kopiuj od raina tylko login inny czyli ten, który podałeś w oddzielnej tabelce account oraz IP z Hamachi bez końcówki .100. W tabelce gmhost ip z hamachi również bez końcówki .100

Dawaj sobie co chcesz mnie to zwisa.

Opublikowano

Autor nie sprecyzowal dokladnie swojego problemu bo z tresci mozna wywnioskowac 2 problemy :

- Jak dodac nowy miecz dla GM ?

- Jak ustawic prawa GM dla mojego konta ?.

Prosze o sprecyzowanie problemu...

Opublikowano

Jeśli chodziło autorowi o te dwie pierwsze tabele z chińskimi literami to w te miejsce należałoby wpisać jeśli jest to miecz gm +9 czyli ID 309 wpisać Miecz GM +9

pełna edycja miecza GM +9:

1, 0, 0, 2, 32, 1, 16, '', 100, 30000000, 300, 300, 0, 15, 1, 30, 0, 0, 7, 15, 0, 0, 0, 0, 0, 62, 88, 57, 73, 70, -1, -1, -1, -1, -1, -1, 100, 3, -1

Dawaj sobie co chcesz mnie to zwisa.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...