Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Tak jak w temacie co chcesz zobaczyc na serwerze easy hc jakies innowacyjne dodatki, jaki poziom dropu i co ma dropic, czy pomozesz w reklamowaniu go, ile helperow powinno byc na serwerze, i inne wasze pomysly domene mam juz zakupiona rzuca sie ona w oczy i jest odmiana ip mchc przes co moze to wszystko fajnie funkcjonowac maszyna mam ktora potrafi uciagnac przy mojej optymalizacji 600 osob przy 17-19 TPS za wszystkie pomysly z góry dziękuje!

Opublikowano

Ja nie widze sensu robienia easy hc na 600 slotach ale rob jak uwazasz, to by mogl byc zwykly hc gdyby mial ytberow za reklame. Nie wiem o jakich innowacyjnych dodatkach myslisz. To raczej niemozliwe na tego typu serwerach chyba ze chcesz easy hc z plotme xD to dopiero innowacja! Przy 600 osobach bedzie taki spam na czacie ze nawet 20 helperow tego nie ogarnie ustaw czat od jakiegos sredniego miejsca w rankingu by gadac. Gracze nie pomoga za nic go reklamowac, a jak juz to zrobia to bedzie reklama niskiej jakosci typu pisanie na czacie 50 min co jest na serwerze i jakas muzyka w tle na dodatek wielka ikona actiona. Musisz jesli naprawde chcesz tak duzy serwer otworzyc skontaktowac sie z ytuberami i im zaplacic aby ci rozkrecili serwer. Z niczego nie przybedzie 600 graczy.

Po co istnieje to forum? Dla dzieci?

Opublikowano

@Up 
Czemu nie ma sensu? Więcej graczy = większa masuffki i więcej zamków do oblężania :) YouTuberzy się znajdą zaczniemy od tych mniejszych 1-5k a potem oni zapoczątkują tych większych 5-10k, 10-20k ja nie myslę o innowacjach chciałem się dowiedzieć tego od was z plotme pomysł taki sobie ponieważ od czego są gildie? :D spamu na chacie by nie było ponieważ był by cooldown dopasowywał by się on automatycznie do ilosci graczy lub jezeli nagle byl by spam na chacie np. 100 osob napisze GZ chat sie zablokuje az do mniejszej ilosci wiadomosci :) Co do reklamy już ci to napisałem ;c Tak chcę taki serwer ponieważ już prowadze jeden większy serwer po 200-250 osób online a myslę o czyms przyszlosciowym nie chce zdradzac mojego projektu ale takiego czegosc w polse nie ma a zagranica jest lecz tylko 2-3 duże serwery a takie cos zrobic polskiego to dopiero byl by wyczyn ^^ Jak sie juz rozwine to przedstawie wam o co mi dokladnie chodzi :D po co mam płacić za reklame? ._. Ten serwer będzie sam w sobie dobry przez co youtuberzy będą robić na nim serie :) Uff to się opisałem no ale czekam na PROPOZYCJE CO DODAC NA SERWER a nie komentarze do tego co chce zrobic ;DDD
@Edit sory za jakies bledy jeżeli występują ponieważ pisalem z telefonu a mam wylaczone poprawianie bo mnie denerwowalo :D

Opublikowano

@TheMasterOfMPC

ale nie ma w polsce easy hardcore 600 slotow nie rozumiesz? to sie szybko nudzi, powinni harowac tak dlugo i kopac tak dlugo aby dopiero po 2 nockach mieli seta prot 4. Poziom dropu jak najmniejszy a ban na 2 dni conajmniej.

Po co istnieje to forum? Dla dzieci?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...