Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No nie da się zainstalować bo go tam nie ma i pytam dlaczego. Kilka dni temu go miałem ale musiałem zrobić update to włączyłem od nowa L# i już go nie było a był mocarny.. tyle gier wykerowałem.

Opublikowano

No nie da się zainstalować bo go tam nie ma i pytam dlaczego. Kilka dni temu go miałem ale musiałem zrobić update to włączyłem od nowa L# i już go nie było a był mocarny.. tyle gier wykerowałem.

Nom skrypt był mega dobry, ale mogę Ci polecić Nidalino od "diabaths" też robi sieczkę :P

Opublikowano

Nom skrypt był mega dobry, ale mogę Ci polecić Nidalino od "diabaths" też robi sieczkę :P

Też polecam, sam  go używam i wygrałem nim 9/10 gier Nidalee.

xD

Opublikowano

Taa Nidalino to skacze k***a do przeciwnika mimo, że nie ma na sobie znaku polowania. Jedynie co dobre to, że chociaż dzidy rzuca a tak to smutek.  Tamta to chociaż skakała TYLKO jak typ miał ten znak.

Może znajdę w koszu jak kasowałem folder.

Opublikowano

Taa Nidalino to skacze k***a do przeciwnika mimo, że nie ma na sobie znaku polowania. Jedynie co dobre to, że chociaż dzidy rzuca a tak to smutek.  Tamta to chociaż skakała TYLKO jak typ miał ten znak.

Może znajdę w koszu jak kasowałem folder.

No tak ale co ta znak daje? chyba nic tylko większy range skoku.

xD

Opublikowano

No tak ale co ta znak daje? chyba nic tylko większy range skoku.

LOL?  Znak daje to, że bijesz więcej z Q więc bez sensu się w typa wbijać bez. No chyba, że jesteś feedniety..

Opublikowano

LOL?  Znak daje to, że bijesz więcej z Q więc bez sensu się w typa wbijać bez. No chyba, że jesteś feedniety..

Ja przeważnie nidalee jestem na feedowany, a jeśli chodzi o znak, to najpierw postać człowieka i spacja, ona wali dzidę i potem zmienia się w tygryska i resztę robi. A, że ktoś lubi się wpie*dolić, zanim nawet tej dzidy nie spróbuje rzucić, to ja nie wiem, o co chodzi. 

xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...