Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Virtusi

Boteku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo, kiedy Virtusi rozegrali swój pierwszy mecz w historii, w cs go jak i 1.6 i jakie były wtedy składy? może ktoś pamięta :p

Opublikowano

w 1.6 nie było czegoś takiego jak Virtusi. Na początku byl TeamPentagram pozniej MeetYourMakers (MyM) byl tez frag executors ktore sie rozpadło w 2013 w miedzyczasie z teamu odeszli Kuben, Luq i Loord. w 1.6 byly jeszcze jakies przejsciowe nazwy ale nie pamietam. Mozliwe ze cos pokręciłem w tym co napisalem

Opublikowano

na początku był Pentagram lecz skladu nie pamiętam potem przerodziło się to w MyM i skład wyglądał tak TaZ,Neo,Pasha,Kuben Oraz Luq pod koniec luq i kuben odeszli lecz nie pamiętam kto za nich grał w tamtym czasie [ ktoś za nich wszedł lecz bardzo szybko po tym odejsciu luqa i kubena przestali grać w 1.6 i przeniesli się na Source lecz też długo to nie trwało ]

Zanim przeszli na CS:GO grali jeszcze chwile na Suorce lecz od razu po wyjściu CS:GO przestali i tutaj robią swoja keriere jako Virtus.Pro z podstawową legendarną trójką czyli Neo,Pasha oraz TaZ i w GO doszli do nich biały oraz snax [ nie jestem pewien czy już w Source nie grali razem ] 

@Edit

Dodam jeszcze że Virtus.Pro to ruska organizacja, i polacy w CS:GO grali pod polską flagą tylko dla tego że udało im się taki kontrakt zrobić że w 70% nasi polacy są sponsorowani przez Virtusów niz faktycznie być w ich organizacjii. Jednak teraz kontrakt się zmieni i raczej na pewno nasi Polacy będą grać pod flagą rosyjską.

Osobiście nie wiem jak to będzie wyglądać bo by brać udział w większych turniejach team jaki reprezentuje swoj kraj musi być składany w 60% [ 3 z 5 ] z uczestników kraju jaki reprezentuja a 40% może być z innych krajów czyli jako że nasi chlopaki mają obywatelstwo Polskie, na tą chwile byli by wykluczeni z wiekszych turniejów, a teraz mają grać pod flagą rosyjską to będą musieli zmienić obywatelstwo, chyba że jednak organizacja virtusów zmieni zdanie co do kraju jaki nasi chlopaki mają promować

76561198013232167.png

Opublikowano

@yokize

Taka sytuacja, ze Polacy będą grali pod rosyjską flagą i będą musieli zmienić obywatelstwo to smieszne.

Jak napiszesz takie coś pashy to zobaczysz jego reakcje :v

Wątpie czy by chcieli zmieniać swoje obywatelstwo tylko dla danego kraju.

Już prędzej by założyli nowy zespoł pod nowa nazwą z innym sponsorem.

Licze na Like !

Masz jakieś pytanie? Napisz mi na PW.

Opublikowano

Hmm... Wszyscy tacy na "top" od tego IEM'a w Kato, nagle wzrosła liczba ludzi grających w cs'a. Golden five zaczeli w 2006 roku byli tam m.in. loord pasha kuben neo taz

Opublikowano

Nie wiem co wy tutaj wygadujecie, nie wiecie - nie wypowiadać się. Proste jak budowa cepa.

Neo, Taz, Kuben, Loord, LUq - pierwszy sklad

luq i kuben nie przeniesli sie na source, skonczyli gre.

snax i bialy nie grali razem w source, snax byl z 1.6.. w us'ach gral - bialy tylko z source

~ Nie ważne gdzie jesteś, pamiętaj skąd pochodzisz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...