Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DGCRAFT

Sebastian977

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

2logo.png

Witam wszystkich serdecznie w prezentacji nowej edycji serwera SkyBLOCK od DGCRAFT !

krecha.png

Chciałbym zaprosić wszystkich fanów serwerów typu skyblock (i nie tylko) na nową edycję naszego serwera

SkyBlock. Nasz serwer zdecydowanie wyróżnia się od innych, wspaniałą atmosferą, doskonale

przygotowanymi pluginami oraz zgraną administracją.

Gracze rywalizować będą między sobą w zbudowaniu jak najlepszej wyspy (punkty) bądź na zdobyciu

pierwszego miejsca w rankingu PvP!

Pod koniec każdej edycji, najlepsze wyspy są nagradzane nagrodami pieniężnymi/premium mc etc.

Prócz samej rywalizacji na serwerze znajdziemy minigierki przy których można się bawić od rana do nocy.

Wiele Questów/Zadań do rozwiązania (co chwile dodawane nowe).

Parkoury z nagrodami, eventy, loterie, gifty.

Trudność rozgrywki jest tak dopracowana aby gracze nie znudzili się grą po kilku tygodniach.

Co jakiś czas na serwerze będą zachodzić zmiany aby zachęcić gracza

do dalszej gry oraz zapraszania na serwer swoich znajomych.

To tylko przedsmak tego co na was czeka, myślę ,że warto byłoby zajrzeć :)

Start serwera: 2014-12-06 (Sobota w Mikołajki)

Godzina: 12:00

IP: dgcraft.pl

Sloty: 300

Wersja: 1.7.x

Miłej gry życzy, ekipa DGCRAFT.PL

Opublikowano

Polecam serwer jest on jedynym serwerem porządnie przygotowanym i dopracowanym, jedyny serwer gdzie Administracja czuwa nad serwerem prawie non stop, miła atmosfera panująca na serwerze, brak lagów.

Jeszcze raz gorąco polecam serwer jest on naprawdę godny uwagi i gry na nim.

<strong><span style="font-size:20px;">Posty : <span style="color:#008000;">50</span> :: <span style="color:#008000;">100</span> :: </span></strong>

Opublikowano

Polecam serwer jest on jedynym serwerem porządnie przygotowanym i dopracowanym, jedyny serwer gdzie Administracja czuwa nad serwerem prawie non stop, miła atmosfera panująca na serwerze, brak lagów.

Dziękujemy za opinię, liczymy ,że zajrzysz do nas na start serwera :)

Opublikowano

Napewno zawitam jak zawsze :)

<strong><span style="font-size:20px;">Posty : <span style="color:#008000;">50</span> :: <span style="color:#008000;">100</span> :: </span></strong>

Opublikowano

Ten serwer jest znany i dobrze oceniany. Nie miałem jeszcze okazji wejść, jednak widać że konsekwentnie go promujecie. Nie jest to zabawa na miesiąc. Gratuluję.

2cy5dna.jpg
Opublikowano

Napewno zawitam jak zawsze :)

I piszę to admin tego serwera który siedzi tam 2-3 lata. :D :D Pzdr. :D

@topic

Co do samego serwera jest w porządku, tylko żeby były Questy codziennie. TurboDrop na weekend. :D

Opublikowano

@topic

Co do samego serwera jest w porządku, tylko żeby były Questy codziennie. TurboDrop na weekend. :D

Po wykonaniu jednego questu na następny trzeba odczekać godzinę, na pewno w jeden dzień wszystkich nie zrobisz :)

Opublikowano

Na ile osób liczycie ,że wbije na start ?

Pisanie bezsensownych postów to moja specjalność.

|Ostrzeżenia| ---> 55% <---

Opublikowano

Nie 2-3 lata tylko 9 miesięcy :)

Opublikowano

Co do ostatniej edycji to nie polecam. 

Gdy tylko kupimy sobie ExtraVIP'a jest juz po grze... Full drop itp. - Zbyt OP

Zobaczymy co bedzie dzis :)

Pomogłem? Kliknij magiczny guzik - Lubie To

Opublikowano

Co do ostatniej edycji to nie polecam. 

Gdy tylko kupimy sobie ExtraVIP'a jest juz po grze... Full drop itp. - Zbyt OP

Zobaczymy co bedzie dzis :)

Nigdy tak nie było, zresztą evip kosztuje 2 dyszki więc :)

Opublikowano

Nigdy tak nie było, zresztą evip kosztuje 2 dyszki więc :)

Bylo :) Moge to potwierdzic ja i moi znajomi ktorzy zakupili ową range :c

I wlasnie wyszlo... serwer dla hajsu a nie gry :/

Pozdrawiam :)

Opublikowano

Bylo :) Moge to potwierdzic ja i moi znajomi ktorzy zakupili ową range :c

I wlasnie wyszlo... serwer dla hajsu a nie gry :/

Pozdrawiam :)

Cóż to twoja opinia.

Opublikowano

Niestety serwer jest nastawiony na kupno vipa. Na stworzenie diamentu jest tylko 50% dla zwykłego gracza (udało mi się stworzyć diamenty dopiero za 7 razem), a na stworzenie spawnera już tylko 40%. Drop także vipy mają większy. Wyspy ponoć są 70x70, mogłyby być ciut większe, tak 100x100 co najmniej. Na plus zdecydowanie parkoury, sklep też w miarę ujdzie.

Opublikowano

@RedDevil666 Rangi Vipowskie na serwerze muszą mieć jakies przywileje większe niż zwykły gracz :) Takie % craftingów są po to aby nie było za łatwo w zdobyciu cennych itemków :)

Opublikowano

@RedDevil666 Rangi Vipowskie na serwerze muszą mieć jakies przywileje większe niż zwykły gracz :) Takie % craftingów są po to aby nie było za łatwo w zdobyciu cennych itemków :)

Więc, mam rozumieć, że gdy mamy range Gracz jest to serwer HARD, natomiast gdy kupimy sobie VIP''a skyblock staje sie EASY?

Opublikowano

No tak, ale ranga EVIP będzie miała monopol na tworzenie diamentów i spawnerów. Zwykłym graczom nie będzie się opłacało tworzyć samemu diamentów ani spawnerów, gdyż zapłacą trochę więcej evipowi ale będą mieli na 100%. A chyba nie o takie coś chodzi w craftowaniu. Pomijam też kwestię tego, że przedmioty do craftingu można kupić w sklepie (co moim zdaniem jest błędem). Owszem, rangi vipowskie muszą mieć przywileje większe niż gracz, ale nie może to być taka przepaść. Zawsze istnieje złoty środek.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...