Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Blvs

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.Kupiłem wczoraj cs go wraz z kontem steam,patrzyłem w komentarze oraz opinie o sprzedającym wszystko w 100% pozytywne,liczba zakupionych produktów na jego aukcji też niemała.Dziś wieczorem logując się na platformę otrzymałem powiadomienie od pomocy technicznej,że ktoś inny mógł używać tego konta i że mam się z nimi skontaktować w celu weryfikacji.Teraz moje pytanie czy to oznacza,że moje konto w tym momencie przepadło?Czy jest jakaś opcja aby je odzyskać nie mając dowodu zakupu gier?E mail do sprzedawcy napisałem czekam na jego odpowiedź.Jak nie w tym temacie napisałem to przepraszam ale jestem świeży tutaj.Proszę o odpowiedź albo pomoc o ile jest możliwa.

Opublikowano

Kupiłeś konto steam z csem . Pierwszy błąd , nie kupuje się takich rzeczy . Po drugie takie konto może mieć wielu pseudo 'właścicieli' ponieważ na aukcji jest np. 5-10kont z csem a ofert aż np. 50 . Myslę , że powinieneś się dogadać o zwrot pieniędzy ze sprzedającym bo taki zakup mija się z Twoją 'karierą' w csa . Lepiej dopłacić te 10-15zł za normalny cdkey i mieć go na swoim steamie niż używać konta , które nie wiadomo do kogo będzie należeć za tydzień może 2 . 

Pozdrawiam Wszystkich :)

Opublikowano

Bardzo dziękuję za odpowiedź jutro postaram się ugadać ze sprzedawcą i zrobię tak jak napiasłeś.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...