Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Zamierzam właśnie sprawić sobie prezent i zakupić ps4, i tutaj moje pytanie do was jest następujące, czy znacie jakieś promocje przedświąteczne na zakup konsoli ? Jak dotychczas widziałem nowe po 1500zł lub z grą po 1600zł najtańsze na Allegro, chyba, że używane na olx-ie po 1400 są ( I to nawet z grami), ale boje się używanych elektronicznych rzeczy kupować, pierwsza ręka to zawsze inaczej, ale jeżeli znajdzie się jakaś dobra okazja to również proszę o link :) Wszystkie oferty sprawdzę. No i oczywiście chciałbym usłyszeć wasze zdanie, decydowalibyście się na nową konsole czy też nie bali się kupić używanej?

Dziękuję i pozdrawiam.!!

Opublikowano

Ja kupiłem w media expert ogólna cena to 1700 zł (KONSOLA + OKABLOWANIE + PAD + GTA V) ale dokupiłem jeszcze pada i gwarancję jakąś tam. Ogólnie mi wyszło 2tyś., konsola spoczi działa, na oxl nie ma co szukać, dużo oszustów ; / 

?????

Opublikowano

mój budżet właśnie wynosi tylko 1500zł (Przynajmniej chciałbym się zmieścić w takim) I co do gier to właśnie bez Gta V bo miałem na Ps3 przeszedłem i już bym i tak w to nie grał, bardziej zestaw z second son lub fifa 15 a najlepiej goła konsola bo najtańsza. Raczej jak żadnych promocji nie będzie to kupie na Allegro za 1500zł a gry zawsze używane można kupić tanio :) Jutro jeszcze może podjadę do media mark zobaczyć jak tam mają się ceny.

Opublikowano

Jeśli nawet by nie było z żadną grą to tam jest jakiś sposób na ps plus, ja już zgarnąłem 2 gierki (Isaac i Injustice). Jakbyś dołożył ze 100 zł to na 100% kupisz w markecie z grą ^ ^

?????

Opublikowano

Dzieki Ridens. W poniedziałek podjade do teso zobacze, może będzie na półce gdzies :) I Na allegro wyczaiłem taka sama cene w Carrefour to jak w Tesco nie bedzie to podjade i do carrefour :p Taniej chyba nie znajde... :/

Opublikowano

A i jeszcze, Jak to jest z tymi grami zakup[ionymi w wersji cyfrowej? Zamierzam kupic uzywana konsole ze wzgledu na cene i niektore posiadaja wlasnie gry. I tutaj moje pytanie, to jest tak, że gry są przypisane do konta uzytkownika czy do konsoli? ze np jak kupie uzywke i skasuje konto uzytkownika (lub juz bedzie skasowane (to dostep do gier bede mial dalej) I postepy w grze rowniez beda skasowane wraz z uzytkownikiem? 

Opublikowano

A i jeszcze, Jak to jest z tymi grami zakup[ionymi w wersji cyfrowej? Zamierzam kupic uzywana konsole ze wzgledu na cene i niektore posiadaja wlasnie gry. I tutaj moje pytanie, to jest tak, że gry są przypisane do konta uzytkownika czy do konsoli? ze np jak kupie uzywke i skasuje konto uzytkownika (lub juz bedzie skasowane (to dostep do gier bede mial dalej) I postepy w grze rowniez beda skasowane wraz z uzytkownikiem? 

Gdy skasujesz konto użytkownika nie będziesz już mógł grać, z postępami nie wiem.

Opublikowano

A zmienic nick, e-mail i dane uzytkownika można ?

Możesz grać na swoim koncie w tę grę i tam od zera wszystko, całe konto EASFC.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...