Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z dodaniem ikony

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak posiadam dobre wpisz, sprawdzałem to ponad 10 razy dla pewności ale niestety efekt ciągle ten sam :/ Prosiłbym o pomoc ponieważ mam wielkie chęci do kombinowania z plikami i może uda mi się coś fajnego wytworzyć :> Tym bardziej że wszystko staram się robić sam od 0 !

Opublikowano

Może lepiej ominąć problem krótszą drogą? Zamiast robić te wszystkie wpisy wykorzystaj już istniejącą ikonkę, przekształć ją, potem zmień ID przedmiotu w bazie i gotowe.

The past has gone

Opublikowano

Wykorzystywanie istniejących i przekształcanie może i miałoby sens. Ale co jeśli chcę dodać kilka nowych całkowicie nowych i potrzebnych mi przedmiotów? Właśnie dlatego szukam odpowiedzi na moje pytanie ale też z góry dziękuję :)

Dalej jednak proszę o odpowiedź na moje pytanie.

Opublikowano

na pewno ta ścieżka do tej ikony się zgadza? ciężko cokolwiek innego wymyślić, czemu Ci to nie działa.

"Jeżeli za­bałaga­nione biur­ko jest oz­naką za­bałaga­nione­go umysłu, oz­naką cze­go jest pus­te biur­ko?"  

-  A.Einstein

Opublikowano

No to w jakim programie robisz/zapisujesz te ikonki? Czy na pewno są w formacie TGA? i czy zgadzają się z wpisami z item_list ? 

The past has gone

Opublikowano

Jej Dzięki Kamilex!! Miałeś racje ;p. Dzięki Tobie wszystko działa :>. Taki ktoś jak Ty zasługuje na range wyżej moim zdaniem! Propsuje Cie ZIOMEK! I dziękuje wszystkim za starania :)!

Opublikowano

A ja z mojej strony polecam Ci eternexus do pakowania, nie będziesz miał na przyszłośc takich problemów z .xml bo ten paker tego nie uzywa

"Jeżeli za­bałaga­nione biur­ko jest oz­naką za­bałaga­nione­go umysłu, oz­naką cze­go jest pus­te biur­ko?"  

-  A.Einstein

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...