Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Poszukiwany] Koder

hearhx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po pierwsze,po co mam pisać ze składnią ? Jeśli chodziło mi o jak najszybsze poinformowanie osób zainteresowanych ? Myślę,że nie ma tu nikogo takiego kto by był na tyle "głupi",że nie zrozumiałby o co mi chodzi.

Po drugie,napisałem wyraźnie,że więcej informacji poprzez prywatną wiadomość.Jeśli ktoś będzie zainteresowany to napisze.

Po trzecie jestem przekonany,że każdy rozumie słowo "współpraca".

Opublikowano

Może się źle wyraziłem, w słowie "polskiego nie uczyli" miałem na myśli że nic nie napisałeś a'propo kodera.

Po drugie to informuje cię że 99% użytkowników mpcforum zignoruje ten temat za brak opisu :)

Napisz chociaż jakiego kodera, HTML, PHP, CSS, JS, Java, ASP........

Opublikowano

Koder to pojęcie ogólne, odnoszące się do osoby zajmującej się pisaniem (kodowaniem) aplikacji i/lub stron internetowych opartych o gotowy schemat/layout/projekt.

Tak więc koderem może być webmaster, jak również programista.

A ty zapewne poszukujesz webmastera.

Tak, webmaster to osoba zajmująca się pisaniem stron internetowych.

Proszę o odpowiedź na zadane pytania.

gamedevmania.com

Opublikowano

@1361622928-U485574.pnghearhx
Jak zwał tak zwał. Dlatego są kropki na końcu które oznaczają inne nie wymienione możliwe funkcje poszukiwanej osoby.

@Writen

Jak już sypiemy pojęciami to Webmaster jako taki działający sam tworzy proste strony lub dynamiczne typu client-side a dopiero we współpracy Webdeveloper-em i Administratorem baz danych strony dynamiczne typu server-side lub łączone.

A jako że nie wiemy jaką dokładnie stronę będzie chciał czy jakie technologie będzie chciał wykorzystać to nie można określić funkcji takowej osoby.

Opublikowano

Założyłem, że jeśli jest grafikiem i szuka koder to współpraca będzie polegała na kodowaniu layoutów stron.

Ale co autor miał na myśli możemy się nie dowiedzieć. Napisałem mu PW z pytaniem o wygląd współpracy. Wiadamość odczytał godzinę temu, ale najwyraźniej mu bardzo nie zależy, bo odpowiedzi brak.

gamedevmania.com

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...