Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

KOD Produktu

lol111823

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie ostatnio zostało ukradzione moje konto steam. Nie pytajcie jak to się stało. Sam nie wiem, gdyż nikomu nie udostępniałem danych, nie klikałem w linki od naciągaczy itp.

Ale to nie jest główne o co chciałbym zapytać. Otóż napisałem w tej sprawie na steam i dostałem taką odpowiedź http://scr.hu/35px/fo5uz Wejdźcie i sobie przeczytajcie.

Więc chodzi im zapewne o podanie im kodu produktu, kupowałem grę na steamie, a nie przez cdkeye.pl czy inne takie. Kupno przez steam. I czy macie pomysł gdzie ten kod jest? Bo na e mail nic nie przychodzi. Proszę o pomoc dla tego kto mi pomoże przewidziana nagroda w postaci fajnego nie taniego skina :)

Opublikowano

Może jakieś potwiedzenie z paypala/banku że była taka transakcja robiona na steam?  Faktycznie , po zakupie gry na steam nie dostaję się cd-keya tylko ID zakupu (czy jak to się tam zwie)  . Na emailu powinieneś mieć email z potwierdzeniem zakupu gry/przedmiotu , musisz poszperać w spamie czy innych dziwnych zakładkach na emailu . 

Pozdrawiam Wszystkich :)

Opublikowano

@pajacerka

Zobacz to. W tym może być? Bo nic innego nie znajduje oprócz mikro transakcji.

A i wpadł mi pomysł. Czy mogę dać zdjęcie z kodem z pudełka np. innej gry bo chyba 2 gry kupowałem przez pudełko. Zadziała takie coś?

Kupiłem przez konto na paysafecard
Opublikowano

@lol111823

Jeżeli masz wersje pudełkową to zrób zdj najlepiej kodu z paragonem i ZAŁĄCZ na steam supp, na 100% przejdzie i odzyskasz konto.

Opublikowano

do tego screena co wrzuciłeś możesz dorzucić screena z transakcji z banku/paypala i powinno przejść . Jak przedmówca napisał cdkey z pudełka też powinien przejść o ile aktywowałeś cdkeya na steam a nie na innej platformie.

Pozdrawiam Wszystkich :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...