Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PSC

Refilu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam zamiar kupić CS:Complete Pack za 22.99 euro.

Chciał bym kupić PSC za 100 zł i kupić to ale coś piszę że jest podatek w wartości 2% przy wymianie walut.

Więc tutaj moje pytanie: Gdy kupię PSC za 100 zł i kupię complete packa za 22.99 euro to czy muszę dopłacić te 80 groszy lub jak ten podatek się nie zaliczy to co się stanie z reszty kasy z PSC? Czy jakoś to się zwróci?

Pozdrawiam.

Opublikowano

Zostanie Ci po prostu na karcie psc 80 groszy do wykorzystania. Podatek nalicza się automatycznie. Za 100 zł masz 23.23 euro (z policzonym podatkiem)

Opublikowano

Pamietaj ze psc pobiera 10 % kwoty która masz zapłacić. Ja tak się zrobiłem bo kupowałem gre za 49 zl i kupilem psc za 50 zl i bylo za malo o 3/4 zl nie pamietam dokladnie bo bylo to z groszami, no i chcial nie chcial musialem dokupic psc za 20 zl

Cześć...

Opublikowano

Nie kupuj przez steam! O wiele droższe gry. Ja kupuje wszystko taniej na keye.pl (nie sprzedałem się), zaoszczędzisz kilkadziesiąt złotych. Kupiłem complete packa za ok. 60zł.

graphic.png

Opublikowano

@up 

Jeszcze polecić mogę gamecodes.pl, a na steam opłaca się kupować tylko jak są promocje ja np. kupiłem ETS 2 z jednym DLC za nie całe 20 zł a na stronie której podałeś czy na tej co ja kupuje zapłacił bym ok 30 zł 

Cześć...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...