Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przedłużenie umowy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam bardzo serdecznie wszystkich.

Mianowicie mam dylemat, a wlasciwie problem.

Jestem w sieci t-mobile

Na poczatku lutego skonczy mi sie umowa i postanowilem poszukac jakiegos fajnego teleofnu, ktory by mi odpowiadal. Wchodzac na glowna strone tmobile, mozemy zauwazyc, iz jest tam owa oferta : 

"PRZEDŁUŻ UMOWĘ W INTERNECIE IPHONE 4S Z RABATEM 740 ZL "

Rzekomo telefon w tej ofercie ma kosztowac jedyne 9 zł, natomiast abonament ma wyniesc 69,99zł.

Dodam, iz przy wyborze telefonu jest ikonka "I", jak informacja i napisane tam jest iz: 

Oplata miesiecza jest stala przez caly okres zobowiazania. Składa sie z oplat za uslugę oraz raty za urzadzenie.

Nie bardzo wiem jak to intepretować. Czy co miesiac bede musial placic to 9 zl + 69.99 ?

I tutaj pojawiaja sie moje wątpliwości czy nie ma tutaj innych ukrytych opłat ? Cena jest zbyt piękna, by była mozliwa.

Proszę o pomoc i wytłumaczenie czy nie robia mnie w " konia "

Opublikowano

Nie ma żadnych dodatkowych opłat. Płacisz pierwszą ratę za telefon 9 zł, kolejne są wliczone w abonament.

Abonament jest podzielony na 3 części:

-kwota abonamentowa

-rata sprzętowa

-connect internet

Te trzy pozycję będą składać się na kwotę 69,99. Abonament na czas trwania umowy ratalnej będzie obniżony o podane kwoty zawarte w harmonogramie spłat rat.

Jest to promocja internetowa i rzeczywiście jest to duża obniżka w porównaniu do aps.

394591421101183179764.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...