Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Grudniowa wyprzedaż ?

Hmm^^

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niestety nie o to mi chodziło, ale dzięki, że się starałeś pomóc gościu ;] 

Raczej chodziło mu o listę wyprzedaży jakie odbędą się w Grudniu lecz takowej nie ma. 

Huh, jeśli nie ma listy to trudno, jakoś się z tym pogodze :)

Dysponuję oto takim linkiem, gdzie są podane informacje, co kiedy było i co może się pojawić. :) Sprawdza się. KLIK :3

Jeśli mógłbyś wytłumacz mi o co chodzi z tą listą, bo jej za bardzo nie ogarniam ;x Możę muszę więcej czasu na nią poświęcić, żeby coś z niej wyczytać, dzięki, potem ją ogarnę . 

Opublikowano

Jeśli mógłbyś wytłumacz mi o co chodzi z tą listą, bo jej za bardzo nie ogarniam ;x Możę muszę więcej czasu na nią poświęcić, żeby coś z niej wyczytać, dzięki, potem ją ogarnę . 

Pewnie chodzi o to ostatnie wyprzedaże danych skinów. Np. Elise Lotos Śmierci będzie na wyprzedaży 05-08.12, więc raczej nie pojawi się w kolejnych miesiącach. I tam pewnie jakoś obliczone jest, co mogłoby się pojawić w grudniu, poprzez zebranie informacji z poprzednich miesięcy itd. (nie umiem za bardzo tłumaczyć) 

Opublikowano

Kiedyś była taka lista na każdy miesiąc roku na "How2Win". Lecz już nie udostępniają ponieważ riot mozna powiedzieć zatkał zródła.

Opublikowano

Dokładnie, nie ma już list miesięcznych. @Hmm^^ kolorem zielonym są oznaczone skiny i postacie, które mogą pojawić się w każdej chwili, więc warto poczekać. Zwykle były to 2, 3 wyprzedaże, gdy czekałam na tego konkretnego. Pomarańczowe podobnie jak zielone, jednak czas może być odrobinę dłuższy, a czerwone... Cóż lepiej kup bez promocji, gdyż możliwe, że poczekasz sobie nawet i rok. :D Masz podziały skinów na RP, tabelka jest aktualizowana i zawiera informacje o nadchodzących skinach i champach. Mam nadzieję, że pomogło Ci to choć trochę. :)

J79BmzJ.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...