Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laptop - porada .

SeXyPlAyBoY

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zobacz sobie Dell insprion 3542 >KLIK< z i7 ulv 4 gb ram i GF840m. Laptop posiada dobry serwis i domową gwarancję dell (w razie awarii dzwonisz do serwisu oni wysyłają do Ciebie montera i laptop jest naprawiany na miejscu). + Gratis torba i mysz od della (po wpisaniu kodu "prezentdell").

Ewentualnie Lenovo Z50-70 >KLIK< z i5 ulv 8gb ram i GF840m matryca FULL HD

Masz problem z wyborem laptopa czy komputera? >Napisz do mnie<

Opublikowano

Rozdzielczość FULL HD przy GT840 skutecznie zabije wydajność w grach. Ode mnie w tej cenie ASUS X550LN z i5 ulv i GT840:

http://www.morele.net/laptop-asus-x550ln-x550ln-xo106-649189/

Matowa matryca, dobra kultura pracy - cichy, nie grzeje się. Bardzo dobra wydajność w tej cenie.

Ewentualnie słabiej wykonany, ale wydajniejszy MSI CX61 z i5 i GT840:

http://www.morele.net/laptop-msi-cx61-cx61-2pf-1429xpl-649275/

Tutaj mocniejszy procesor i5 - w ASUSie jest niskonapięciowy (co przekłada się pozytywnie na przebiegi na baterii).

KODY RABATOWE - morele.net:

1) Mysz bezprzewodowa za 1zł: KLIK + WYSYŁKA GRATIS // KOD: APXGVTSOPV

2) Usługa montażu SSD / wymiany HDD na SSD za 1zł: KLIK + WYSYŁKA GRATIS // KOD: 2HESDG6JRP

Aby kody zadziałały trzeba dodać do koszyka laptopa za co najmniej 1500 zł i podany model myszy / usługę montażu SSD. Kody są wielokrotnego użytku - można przekazać dalej.

Opublikowano

Totalnie nieoplacalny laptop, i3 niskonapieciowy i gt820m do gier? Zapomnij, ta grafika jest prawie na równi z integra i3 4000m.

Nic dodac nic ując dałem Ci znacznie znaczie lepsze propozycje wyżej

Opublikowano

Chyba zakupie http://www.x-kom.pl/p/204370-notebook-laptop-15-6-dell-inspiron-3542-i7-4510u-4gb-1000-gf840m.html?partnerid=100448925&sm12=MzI=&ts=1417723758&token=31b2eadb23cb0464764c886fcb47b201 . Wyglądaa mi na b.dobry , mocny sprzęt . Co wy na to ?

@@@

Brozinho

Mówisz , że skutecznie zabija wydajność w grach ?

A powiedzcie mi Panowie jak to jest z systemem . On jest już wgrany w lapka , czy np musze sobie to sam zrobić lub im dopłacić ? A może to jest tak , że jest tam odrazu zainstalowany oryginalny np win8 . Osobiście wolałbym win 7 , czy mogę wybrać ?

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Nie ma na nim systemu. To, co zainstalujesz to Twoja sprawa. 

Dodam tylko, że dość mało RAMu tam jest. Nie ma co się oszukiwać, w tej cenie notebooka do gier nie znajdziesz. 

Opublikowano

W dellu nie masz FULL HD wiec nic nie zabija wydajności w grach. W tej cenie DELL jest najwydajniejsza opcją :) nie tylko ze względu na pdzespoły ale także na gwarancje wykonanie i serwis.

Opublikowano

Ty masz gwarancje na sprzet nie na oprogramowanie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...