Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Midlane Roccatu?

TheVirQu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Każdy do tej pory (przynajmniej ja) uważał że to będzie na 100% Nukeduck.

Teraz istnieje możliwość że to będzie Ryu. Vander opublikował post na twitterze po koreańsku (Jedziemy do San Jose) za to

Flyy napisał że ich nowy midlane jest (Seksi i pulchniutki?) Nukeduck raczej nie może zagrać z roccatem na san Jose bo nie może grać poniekąd

z drużynami z LCS. Wątpie żeby ryu został w europie dla millenium które odpadło. Co myślicie?

Opublikowano

Na pewno nie chciałbym żeby to był Ryu. On jest strasznie słaby, jednie LB umie grac, niczym więcej. Orają go nawet boby z Expansion Tournament, stanowczo NIE dla tego pana. 

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

Podobno dzisiaj wieczorem bedzie info kto jest nowym midem przynajmniej tak jankos na fb napisał :)

Opublikowano

nuke ma bana do konca grudnia 

ryu.... nie, skonczyl sie kiedy doszed do milenium, jedyne co go wyroznia to pochodzenie

licze szczerze febivena

­

Opublikowano

JESTEM BOGIEM PRZEPOWIADANIA PRZYSZLSCI K***A WROZBITA MATEUSZ I C**J !!!!!!!!!!!!!!! https://www.facebook.com/TEAMROCCAT/photos/np.37682862.100002956622310/303579293170431/?type=1&ref=notif&notif_t=notify_me

Szkoda.. Roccat już nie będzie w 100% polską drużyną. Myślę, że Ryu nie nadaje się na te stanowisko, ale na pewno nie wzięli go na ślepo, zobaczymy jak wyjdzie.

Opublikowano

Szkoda.. Roccat już nie będzie w 100% polską drużyną. Myślę, że Ryu nie nadaje się na te stanowisko, ale na pewno nie wzięli go na ślepo, zobaczymy jak wyjdzie.

ryu jest w roccacie tylko na czas IEM, jest tak jak by subem

Opublikowano

Wszystko lepsze od Overa, nie lubię go na midzie. Liczę na nuke, że to on zajmie to miejsce. :3 

A Ryu tylko i wyłącznie na IEM. 

Shinoks kazał mi napisać, że liczę, że zajmie miejsce na midzie, ale w niego nie wierzę, pozdrawiam.  :3

Opublikowano

Już wiadomo kto jest tym midlanerem? Bo ktoś pisał, że wieczorem będzie info. A tak apropos kiedy to IEM?

Opublikowano

K***a, ślepy? xD

U góry masz, Ryu to midlaner Roccatu tylko na IEM...

K***a, brak mózgu? :D

Chodzi mi ogólnie o midlejnera Roccatu, kto nim będzie na LCS i może mistrzostwach a o IEM chodziło mi kiedy będzie, jesus. Typowy cebulaczek musi Cie od razu poflejmować...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...