Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rodzice ..

Synegz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc. Mam taki problem :\

Moi rodzice wszysto kupuja mojemu bratu bez okazji.. Ciuchy, buty, kase dają czasami a na urodziny swoje tez dostaje kase i jakies nowe rzeczy. Taki pedalek, teraz jego dziewczyna ma urodziny to ciagle jej cos kupuja. ja mam urodziny 6 grudnia i kupili mi spodnie i bluze. i te spodnie i bluze to prezent na moje urodziny, a moj brat dostanie na mikołaja 100 zł ...

Czyli ja dostalem spodnie i bluze na urodziny, a on wszystko dostaje bez okazji i hajs na mikolaja lol.

Opublikowano

Może chcą Cię wychować na prawego człowieka, jakim był Nasz Rodak Jan Paweł II? Może chcą, żebyś był prawym obywatelem z szacunkiem do pieniędzy?

Opublikowano

Moze jest lepszy dla nich ? Rob wszystko to co on i tyle, najlepiej porozmawiaj z nimi.

420101414077782925230.png

Nie zrozumiales mojej decyzji? Potrzebujesz pomocy? Napisz do mnie! :)

Opublikowano

Moze jest lepszy dla nich ? Rob wszystko to co on i tyle, najlepiej porozmawiaj z nimi.

Robienie z siebie pedała dla zysku, no wątpie by na to poszedł, ale kto wie :rolleyes:

Opublikowano

Proponuję poszukanie odpowiedzi na innym forum. Tutaj gimbaza będzie próbowała zabłysnąć zabawnymi postami dla "lajków".

Opublikowano

Proponuję poszukanie odpowiedzi na innym forum. Tutaj gimbaza będzie próbowała zabłysnąć zabawnymi postami dla "lajków".

Na moje to nie gimbaza, a ludzie, którzy mają wyjebane na problemy innych, to jest forum społeczności graczy a nie rozpieszczonych dzieciaków którym się zabawke zabrało, bo tak to wygląda.

Opublikowano

ten troll calkiem dobry, ostatnio na prawde nic ciekawego nie bylo

niestety są 3 opcje:

to jest dosyc dobry troll

jestes przegrywem nawet rodzice ciebie nie kochaja

jestes adoptowany

niestety ja bym na twoim miejscu porozmawial  niz wychodzil na przegrywa na forum publicznym 

­

Opublikowano

witaj w swiecie z bratem. Ile ma lat a ty? Znajdz se dziewczyne to mozeee xD zart. Pomysl czy dobre oceny ma zachowanie a ty nie czy cos byc moze

Opublikowano

Nie rozumiem problemu?

Masz problem to z nimi pogadaj to są twoi rodzice od tego właśnie są żeby z nimi rozmawiać skąd mamy wiedzieć dlaczego właśnie tak robią?

784091427630431250239.png
Regulamin sygnatur

Opublikowano

Widocznie Ciebie kochają bardziej skoro nie dają Ci wszystkiego na tacy i nie robią z Ciebie bananowca, może uważają że jesteś bardziej inteligenty oraz wartościowy i nie musisz być traktowany jak niepełnosprawny bo to tylko zgorszy Twój charakter. A może po prostu ma lepsze oceny w szkole lub lepiej się zachowuje.

Opublikowano

Hmmm może.....Tak jak inni pisali chcą z Ciebie zrobić "prawilnego" człowieka?Który poradzi sobie w życiu sam.Nic nie dostanie za free sam bd musiał na wszystko zarobić itp.Może dlatego ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...