Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Średnie 9999%

XKosiKredki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, widziałem dużo filmików gdzie GM'owie mają FMS +9 9999% śr, um, itp....

Chcę sobie takiego zrobić na moim serwerze lecz nie potrafię....

Ja chce tylko 1 FMS'a dla mnie nie żeby all fmsy miały śr 9999%, bo tak zrobić potrafię, ale chodzi mi tylko o 1 fmsa....

Za pomoc daje + ( albo jeśli ktoś chce - ) i 5* !!!

Opublikowano

Łap:

http://www.mpcforum.pl/topic/72036-tutwysokie-obrazenia/

Dawaj sobie co chcesz mnie to zwisa.

Opublikowano

Koleś aly ty nie kumaty zmienianie bonów w roni to jest właśnie to 71 to chyba srednie a 72 to umiejetności ale musisz w tej tabelce znaleźć tą broń którą ty masz w inv i zmienić aha i max to nie 9999 tylko 32767.

Opublikowano

chłopie to nie ma być w tabeli pierwszej lecz w drugiej pokazane ID przedmiotu: File--->Find i szukaj go w tej drugiej tabelce dalej masz opisane w tut który zapodałem. jak go nie znajdziesz to wejdź do gry i stwórz na postaci owy item następnie ponownie wejdź w navicat i do dziela.

@UP pode mną

już nabiłeś posta? Dałem mu link do tuta niech sobie chłopak radzi

Dawaj sobie co chcesz mnie to zwisa.

Opublikowano

w navi dajesz player-item szukasz w tabelce vnum id 299 potem szukasz tebelki w ktorej jest wpisane 72 i obok wpisujesz srednie musisz je zmienic pamietaj ze najlepiej jest miec 1 fms na serverze poniewaz gdy beda 3 mozesz zmienic w nieporzadanym

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...