Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Steelseries Siberia V3

paweleke

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@paweleke "geniuszu", słuchawki mogą być typowo muzyczne, typowo gamingowe jak te (w 95% to szajs), mogą być dobre do grania i muzyki, możesz potrzebować słuchawek 5.1 czy 7.1, które są świetne do filmów.

Po prostu określ się do czego potrzebujesz słuchawki, jaki masz budżet, a my ci coś dobierzemy.

w.w. słuchawki to pewnie przereklamowany szajs jak V1 i V2.

Ps. zły dział. Powinien znajdować się w Komputery - Kupno i modernizacja.

Opublikowano

@paweleke "geniuszu", słuchawki mogą być typowo muzyczne, typowo gamingowe jak te (w 95% to szajs), mogą być dobre do grania i muzyki, możesz potrzebować słuchawek 5.1 czy 7.1, które są świetne do filmów.

Po prostu określ się do czego potrzebujesz słuchawki, jaki masz budżet, a my ci coś dobierzemy.

w.w. słuchawki to pewnie przereklamowany szajs jak V1 i V2.

Ps. zły dział. Powinien znajdować się w Komputery - Kupno i modernizacja.

Ale skoro jest ten temat w dziale Cs:Go to można się domyślić (trudne to nie jest) że chodzi mi o słuchawki do Cs:Go / Budżet do 400 stów

Opublikowano

Właśnie problem w tym, że jest w złym dziale.

400 stów mówisz? Za 40000 zł to naprawdę można kupić coś nieziemskiego.

Jaką posiadasz kartę dźwiękową? Słuchawki muszą posiadać mikrofon?

Opublikowano

W takim razie powinieneś kupić sobie kartę dźwiękową. Sugeruje ASUS Xonar D1 (lub wersje na PCI-E) lub budżetową ASUS Xonar DG (lub wersje na PCI-E) + Superlux HMC631.

Opublikowano

W takim razie powinieneś kupić sobie kartę dźwiękową. Sugeruje ASUS Xonar D1 (lub wersje na PCI-E) lub budżetową ASUS Xonar DG (lub wersje na PCI-E) + Superlux HMC631.

Cos z moja jest nie tak?
Opublikowano

To, że jest to karta zintegrowaną z płytą główną, czyli szajs. Każdy kto ma jakiekolwiek pojęcie na ten temat przyzna, że integra to s**t.

Jeśli chodzi o słuchawki, które nie posiadają wbudowanej karty. Taka karta radykalnie poprawi jakość mikrofonu oraz dźwięku z samych słuchawek.

Jeśli kupisz same słuchawki, może ci to wystarczy. Jednak ja zakupiłem Xonara D1 i jestem bardzo zadowolony.

Ps. jeśli kupisz słuchawki za 400 zł i podłączysz je pod integre, najprawdopodobniej będą grały jak takie za 50 zł. (oczywiście wszystko zależy od słuchawek. niektóre są mniej lub bardziej wybredne jeśli chodzi o źródło)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...