Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

xPepii-BoL na ET?

DeEterixxx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was drodzy użytkownicy MPCforum   :) Chciałbym was zapytać o wasze zdanie odnośnie meczu GIA vs MILL w którym zawodnik GIA(xPepii) pokazał się jako "koreański" xerath. Wszystko działo się na turnieju w którym drużyny walczą o LCS.Nie wygląda wam to dziwnie? 9/10 trafionych skilli, ten ult gdy Ahri ucieka przez ścianę dragona? Link do gry: https://www.youtube.com/watch?v=3p0m_dNt9FA

Opublikowano

Ja tam nie widzę nic podejrzanego, ale słabo znam się na skryptach. Jeżeli faktycznie oszukiwał w trakcie tego meczu, to RIOT na pewno nie dopuści tej drużyny do LCS'ów.

Opublikowano

Jak to jest możliwe, żeby na takim turnieju używać skryptów? :>

Bo to "walka" o miejsce na LCSach. Czyli grasz normalnie u siebie na chacie. Tak przynajmniej rozumiem to.

A co do niego to się wypowiedziałem.

Opublikowano

Dwie dziwne sytuacje w meczu nie są wystarczającym dowodem na używanie skryptów... 

Opublikowano

Bo to "walka" o miejsce na LCSach. Czyli grasz normalnie u siebie na chacie. Tak przynajmniej rozumiem to.

A co do niego to się wypowiedziałem.

Oj, to tego nie wiedziałem, że pykają w domu. No ale w sumie nawet gdyby się dostali (nie mam pojęcia kto tam wygrał) to i tak na LCS dawał by ciała :p

Opublikowano

Oj, to tego nie wiedziałem, że pykają w domu. No ale w sumie nawet gdyby się dostali (nie mam pojęcia kto tam wygrał) to i tak na LCS dawał by ciała :P

na lcs picknie ryza i wszystkimi skill shotami trafi.

Podaj mi rękę, zaróbmy hajs... 

eh8pquc.jpg

Core i7- 4960X @ 4.5GHz

Asus P9X79 Deluxe

GTX 780 SC

HyperX Predator 16GB

Opublikowano

na lcs picknie ryza i wszystkimi skill shotami trafi.

Tu nie chodzi o ogranie przeciwnika ale o to, ze na LCSach ciężko jest uzywac Bola/L# bo łatwo mogą to zauważyć bo mają raczej podgląd pod ekrany. No chyba, że streaming mode ale tak czy siak "spacja" "V" "X" podejrzane xDDD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...