Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak grać przeciwko swainowi ? (swain)

aresorek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poke'uj go i postaraj się go zabić przez jego 6, ponieważ później jak ma Ultimate i Blue nic na linii nie zrobisz (perma spellvamp).

Poproś junglera i jak najwcześniejszego ganka, gdyż jak zabijesz Swaina na początku 2-3 razy to będzie miał duże problemy z Tobą.

Dodam, że Swaina najlepiej kontrują takie postacie jak: Viktor, Fizz, Lux (dzięki snare).

Opublikowano

Poke'uj go i postaraj się go zabić przez jego 6, ponieważ później jak ma Ultimate i Blue nic na linii nie zrobisz (perma spellvamp).

Poproś junglera i jak najwcześniejszego ganka, gdyż jak zabijesz Swaina na początku 2-3 razy to będzie miał duże problemy z Tobą.

Dodam, że Swaina najlepiej kontrują takie postacie jak: Viktor, Fizz, Lux (dzięki snare).

Wszystko jasne ale co zrobić kiedy twój jungler to g****o które wogóle nie gankuje a jeżeli już zgankuje to pada ? (tak czasami w silverach jest :p)
Opublikowano

Pickujesz zeda i swaina nie ma. Po prostu jakiegoś ad mida. Weź sobie ignite i na 6 i tak on sie nie bedzie nic leczył jak go zignitujesz. Swain jest jednym ze słabszych midow obecnie, bo ma zero mobilnosci. nie wiem jak mozna miec problemy z ta kupą.

Opublikowano

pickuj wszystko co jest w stanie go zburstowac lub ma podobny sustain ewentualnie zbierze 1/2 fragi przed 6

irelia moze byc dobra tak samo zed

­

Opublikowano

Nie gram na czitach :P

@trollu

Niestety nie mam Ireli ani Zeda. Ostatnio grałem pantheon na swaina ...cały czas def.

Postacią AD jest ciężko. Nie wiem kto normalny mówi, że Zed kontruje Swaina. Irelia - może, nie wiem.

Najlepsza konta? Morello i ignite, pomoc z jungli, dużo cc, szybki burst. Ewentualny ban jeśli masz podejrzenie, że ktoś chce bądź będzie nim grał. Ban jest zawsze najlepszą kontrą. :3 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...