Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie o hacki,skrypty itp

piotrx7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemka

nie mialem stycznosci z hackami do lola wiec pare pytanek :D

-czym rózni sie ten bol od L#  ?

-mam konto gdzie jest sporo skinow a bana bardzo bym nie chciał jest szansa ze na innym koncie jak bede hackował nie dostane bana na głowne konto ?

nie ma tam keyloggerow itp ? :D zeby nie powiązało mi sie nic z głownym kontem :D

-jaka jest szansa ze dostane bana za te hacki ? jak bardzo wykrywalne one są ? dam rade 30 lv wbic na nowym koncie z nimi :D bez bana

Opublikowano

1.L# różni się od BoLa tym iż można całkiem wiele na mim ugrać nić nie płacąc jak jest w przypadku BoLa VIP'a bo na FREE to raczej ciężko cokolwiek ugrać.

2.Jak będziesz używał samych skryptów bez Explolitów to na 100% nie dostaniesz BANA. Bana otrzymasz tylko i wyłącznie na konto na którym używałeś L#.

3.Nie ma żadnych keyloggerów ani nic z tych rzeczy.

4.Spokojnie wbijesz na nich 30Lvl bez żadnego Bana.

Opublikowano

"Jak będziesz używał samych skryptów bez Explolitów"

ok a jak poznać ze nie ma tych explolitow :D bo to sa czynosc ktorych nie da zrobic czlowiek tak ?

czyli #L Jest lepszy ?

Opublikowano

1.L# różni się od BoLa tym iż można całkiem wiele na mim ugrać nić nie płacąc jak jest w przypadku BoLa VIP'a bo na FREE to raczej ciężko cokolwiek ugrać.

2.Jak będziesz używał samych skryptów bez Explolitów to na 100% nie dostaniesz BANA. Bana otrzymasz tylko i wyłącznie na konto na którym używałeś L#.

3.Nie ma żadnych keyloggerów ani nic z tych rzeczy.

4.Spokojnie wbijesz na nich 30Lvl bez żadnego Bana.

Nie ogarniam tego co napisałeś najpierw że ban tylko za Expolity, a potem że ban za używanie League Sharpa, koleś wtf?

1. BoL'a na free nie opłaca się używać czyli jeśli masz zamiar nie płacić za VIP'a do BoL'a bierzesz L#

2. Szansa jest wtedy gdy będziesz nadużywał exploitów.

3. Nie ma 

4. Dasz rade wbić spokojnie

"Jak będziesz używał samych skryptów bez Explolitów"

ok a jak poznać ze nie ma tych explolitow :D bo to sa czynosc ktorych nie da zrobic czlowiek tak ?

czyli #L Jest lepszy ?

Exploity to są błędy w grze które są wykorzystywane w niektórych skryptach np. Cassio E zza pleców.

Głównie to w opcjach skryptu powinno pisać czy posiadają exploity.

Opublikowano

dzieki

koledze chodziło o  to ze tam gdzie bede uzywał hackow dostane bana a moje glowne konto bedzie bezpieczne tak ja to przyjmuje :)

tak na poczatek

http://www.mpcforum.pl/forum/907-l-leaguesharp/

tutaj znajde wszystko potrzebne do hackowania :D ? jak cos to bede pytał później

jestem sporo na forum i dlatego ufam wam że głowne moje konto bedzie bezpieczne :D !!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...