Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Paczki lub osobę która ją wykona.

DeEaD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko! ;)

Poszukuję paczki modów, pod grę survival, lub osobę która by mi ją wykonała.
Chciałbym aby w paczce znalazły się mody na:

+ Plecaki
 + Lista craftingu pod 'G'
+ Świetlna pochodnia w ręku
 + Dwa - Trzy nowe światy, a w tym aether
+ Dungeony, zamki, ruiny itp
 + Statki (jeżeli jest taka możliwość)
+ Meble do domu
 + Nowe moby - ryby, ptaki... itp
+ Nowe bronie, zbroje, narzędzia, tarcze... itp

+ Nie wiem jak ten mod się nazywa, ale jak się z generuje mapa i jak na nią wejdziemy, to są kolorowe świecące drzewa itp
+ Różnego typu mechanizmy (BuildCraft chyba...)
 + Mod na dodatkowe okienka obok eq, co można np mieć po lewej stronie w okienku tarcze, a w okienku po prawej miecz, albo pochodnie i kilof...
+ Mogła by być też jakaś magia
 + Spadochrony
+ Efekt spadających liści

Bardzo ważne aby paczka była stworzona pod serwer/klient, potrzebna do wspólnej gry.
Chciałbym aby na paczce znalazły się jakieś bardzo dobre shadery. Jeżeli nie znajdzie się taka paczka na necie, a znajdzie się osoba, która ją wykona, to potem mogła by pograć razem z nami na serwerze na tej paczce.W paczce może znaleźć się też mod polecany przez wykonawcę, lub tego co ją znajdzie.Ważne aby paczka była pod
1.7 +.Z góry dziękuję za pomoc, za najlepsze odpowiedzi limit +.

Opublikowano

Siemanko! ;)

Poszukuję paczki modów, pod grę survival, lub osobę która by mi ją wykonała.

Chciałbym aby w paczce znalazły się mody na:

+ Plecaki 

+ Lista craftingu pod 'G' 

+ Świetlna pochodnia w ręku

+ Dwa - Trzy nowe światy, a w tym aether

+ Dungeony, zamki, ruiny itp

+ Statki (jeżeli jest taka możliwość)

+ Meble do domu

+ Nowe moby - ryby, ptaki... itp

+ Nowe bronie, zbroje, narzędzia, tarcze... itp

+ Nie wiem jak ten mod się nazywa, ale jak się z generuje mapa i jak na nią wejdziemy, to są kolorowe świecące drzewa itp

+ Różnego typu mechanizmy (BuildCraft chyba...)

+ Mod na dodatkowe okienka obok eq, co można np mieć po lewej stronie w okienku tarcze, a w okienku po prawej miecz, albo pochodnie i kilof...

+ Mogła by być też jakaś magia

+ Spadochrony

+ Efekt spadających liści

Bardzo ważne aby paczka była stworzona pod serwer/klient, potrzebna do wspólnej gry.

Chciałbym aby na paczce znalazły się jakieś bardzo dobre shadery. Jeżeli nie znajdzie się taka paczka na necie, a znajdzie się osoba, która ją wykona, to potem mogła by pograć razem z nami na serwerze na tej paczce.W paczce może znaleźć się też mod polecany przez wykonawcę, lub tego co ją znajdzie.Ważne aby paczka była pod 1.7 +.Z góry dziękuję za pomoc, za najlepsze odpowiedzi limit +.

Plecaki - ProjectRed exploration 1.7.10, Extra Utilities (Golden Bag of Holding)

Craftingi- CraftGuide 1.7.10, NEI 1.7.10

Pochodnia- Dynamic Lights 1.7.10

Światy- Aether 2 1.7.10, Atum 1.7.10, Twilight forest 1.7.10

Dungeony- Better Dungeons 1.7.10, Battle tower 1.7.10

Statki- Archimedes ships 1.7.10

Meble- BiblioCraft 1.7.10

Moby- Mo'Creatures 1.7.10 lub lycanites mobs 1.7.10

Zbroje itp- MachineMouse's Modular Powersuits, dużo modów dodaje itemy (botania, industrial, mekanism, thaumcraft itp)

Generacja mapy- Biomes O' Plenty Mod 1.7.10

Mechanizmy- Buildcraft, Thermal Expansion foundation itp, Mekanism, Industrial Craft 2, Gregtech (dodatek do IC2), computercraft, minefactory wszystko 1.7.10

Dodatkowe 2 paski, tarcze itp- mine & blade battlegear 2 1.7.10

Magia- Thaumcraft 4.1 1.7.10, Ars Magica 2 1.7.10, Botania 1.7.10

Spadochrony- Nie wiem, ale lotnia jest w modzie OpenBloks 1.7.10 możliwe że jest też w tym modzie. Spadochron może być modułem w MachineMouse's Modular Powersuits.

Spadające liście- Nie wiem. A shaderów do takiej ilości modów sie nie dogrywa bo bedziesz miec po 1-2 FPS.

Tak wiem chciałeś gotowca więc polecam paczki FTB :) możesz do nich dodawać mody i usuwać.

Opublikowano

A nie chciałbyś jakichś specjalnych modów zrobionych na Twoje życzenie? Normalnie piszę w C++ ale relaksacyjnie zajmuję się Javą. Ostatnio akurat kodowaniem modów i mógłbym coś dla Ciebie napisać jeśli pomysł by mi się spodobał i podesłałbyś jakiś konkretniejszy projekt.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...