Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zostane Technikiem/Grafikiem] Kezer

Kezer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie pieruny z tej strony Kezer

Coś o Mnie:

Kilka słów o mnie i o tym jak tu trafiłem. Niespełna czternaście lat temu dano mi na imię Przemysław i tak zostało po dziś dzień. Urodziłem się 24 VIII 2000 r., aktualnie mam skończone 14 lat. Uczęszczam do II klasy gimnazjum (sportowa), po tej szkole zamierzam iść do zasadniczej szkoły zawodowej klasy o profilu Informatyk, dokładniej to na obsługę urządzeń elektronicznych. Mieszkam w okolicach Katowic (Woj. Śląskie). Interesuję się sportem, głównie piłką ręczną, siatkówką i koszykówką, czasem popykam w gałe :). W piłkę ręczną zacząłem grać 5 lat temu. Swoje początki (od 2009 do 2012 r.) zaliczam do udanych. Siatkówka, niekiedy jeździłem na zawody, dobry nie jestem ale jakoś dźwigam ten sport. Moje ulubione gatunki to rap i disco polo. Grałem pod wieloma nickami, moim ostatnim, jak i aktualnym jest Łobuz. Jestem osobą otwartą na nowe znajomości, chętnie pomagam i nie będę nikomu wchodził w drogę. :)

Kontakt: PW

1391330838-U892188.png

• 4 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...