Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ascarial kamer mod problem z ikonami

Takashino

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, po kilku nieduanych próbach udało mi się odpalić Kamer Moda na Ascarialu ale gdy tylko chciałęm wybrac się na WO ukazał się problem , otóż podchodząc do WO na mapie widać że NPC jest ale nie widzę jego tekstury , kamer moda wypakowałem w kliencie Ascariala i niestety nie widać NPC który teleportuje na WO . Pytanie brzmi , o co chodzi i co musze edytować w plikach żeby tego NPC widzieć . Pozdrawiam i proszę oszybką odpowiedź . Poniżej screeny jak to wygląda w grze :)

1519414176575271204174.jpg

Powyższy problem rozwiązałem :) Ale pojawił się drugi , brak niektórych ikon wgrałem odpowiednie pliki do moda odpowiadające za ikony itp. i nic nie pomogło :)

Opublikowano

Niestety pozbyłem się całego serwer info wraz z kamer modem po tym gdy znajomy mi pokazał co tak naprawdę kryje się za kamer modem . Osobiście nie polecam tego gówna ściągać i wam radze to samo dzisiaj po południu czeka mnie format :) Pozdrawiam i polecam skończyć z kamer modem :D Pozdrawiam  temat do zamknięcia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...