Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

staty

karata190

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie podniesiesz statystyk na siłę :) wgl nie ma to większego sensu.

Miałem dawno ten sam problem co ty, bodajże koło 22tys bitew i ledwo ponad 1700 WN8, zresetowałem konto i teraz przy 27k bitew mam 2600+ WN8.

Ja musiałem aby grać w topce polskiej,europejskiej ale jeśli Ty nie masz takiej potrzeby to nie próbuj tych stat podnosić a wręcz zapomnij o tym, nie liczą się cyferki tylko to co potrafisz zrobić na danym czołgu i mapie ;) statystyki same powoli powinny iść w górę jeśli będziesz grał a będziesz grał lepiej z ilością rozegranych bitew. 

Opublikowano

Lepiej grać czołgami typu Hetzer, ELC, tam wystarczy 500 dmg na 2000wn8 za bitwę.

Opublikowano

Lepiej nie podbijać statystyk bo to debilne i tylko problem masz z tego potem.

Jak arta widzi ze masz duzo wn8 to pierwszym celem bedziesz własnie ty, i masz pograne. Według mnie to jest główny powod dla ktorego nie warto SZTUCZNIE podbijać stat.Jak będziesz dobrze grał to samo urośnie.

Opublikowano

według mnie najłatwiej jest podnieść staty czołgiem su-85b ma on najlepsze camo na 4 tierach dobra lufka a staty poprawiasz poprzez robienie dmg capowanie bazy oraz zbicie capowania przez wrogów gdy założysz na niego siatkę maskującą wentylację i lornetę możesz spokojnie strzelać bez obawy że cb wyspotują campiąc

Opublikowano

Nie podniesiesz statystyk na siłę :) wgl nie ma to większego sensu.

Miałem dawno ten sam problem co ty, bodajże koło 22tys bitew i ledwo ponad 1700 WN8, zresetowałem konto i teraz przy 27k bitew mam 2600+ WN8.

Ja musiałem aby grać w topce polskiej,europejskiej ale jeśli Ty nie masz takiej potrzeby to nie próbuj tych stat podnosić a wręcz zapomnij o tym, nie liczą się cyferki tylko to co potrafisz zrobić na danym czołgu i mapie ;) statystyki same powoli powinny iść w górę jeśli będziesz grał a będziesz grał lepiej z ilością rozegranych bitew. 

widzisz w moim wypadku reset konta odpada bo nie che mi sie an nowo wbijac 24 X t

no coz chyba bede dalej powoli gral i samo bedzie roslo jak dotychczas

Opublikowano

Lepiej nie podbijać statystyk bo to debilne i tylko problem masz z tego potem.

Jak arta widzi ze masz duzo wn8 to pierwszym celem bedziesz własnie ty, i masz pograne. Według mnie to jest główny powod dla ktorego nie warto SZTUCZNIE podbijać stat.Jak będziesz dobrze grał to samo urośnie.

Jak masz dobre staty, czyli te 2k wn8+, to masz szacunek większości graczy + przyjmą do lepszych klanów = sława, FAME, te klimaty.

Opublikowano

Staty nie mają znaczenia. Liczy się zabawa. Jaki jest sens gry dla cyferek?

Na twoim miejscu grał bym dalej swoim tempem, bez spiny o poprawę/brak poprawy.

Opublikowano

każdy ma inne ambicje :) możesz grać jako topowy gracz albo pozostać w szeregu tych "gorszych"

Opublikowano

Jak masz dobre staty, czyli te 2k wn8+, to masz szacunek większości graczy + przyjmą do lepszych klanów = sława, FAME, te klimaty.

Bzdura, jesteś pierwszy na celowniku u każdego, a jak klan zobaczy że masz wn8 z ostatniego chociażby miesiaca 2-3k to i tak cie wezmą.Proste ze ktoś kto spierdolił sobie pierwsze 10k bitew nie będzie miał dobrych statow takich jak ten co w tym czasie robił progres.

A jeśli Ci zależy na tym, co se inny gracz pomyśli to smutny jesteś juri xD. Pozatym c*****e staty pozwalają na więcej swobody w grze, nikt cie nie bierze na "powaznie" a ty ich gryziesz i gryziesz aż wkońcu zjesz ;)

A to jest wymówka jebanych noobów, nie potrafiacych zagrać nawet na to 1300wn8.

Każdy lubi mieć dobre staty i widzieć że jest w czymś dobry, ale ważne zeby sie przy tym nie zabijać.

P.s  wyjaśnij mi jak działa ten "fun" bo wedlug mnie to właśnie rozpierdalanie w jakiejś grze to największy fun, granie dobrych plutonów itd.  a za tym idą dobre staty...

Opublikowano

Ten fun to gra tym i czym chcesz w sposób jaki chcesz. Wolę zrobić mniej dmg  będąc w ruchu, ryzykując niż więcej kampiąc. Jaką satysfakcję daje stanie po kilka min i czekanie na przeciwnika?

Opublikowano

Pomidory mówią "Gram dla funu", a ja "gram pod staty, ale mi nie wychodzi". 

Ten fun to gra tym i czym chcesz w sposób jaki chcesz. Wolę zrobić mniej dmg  będąc w ruchu, ryzykując niż więcej kampiąc. Jaką satysfakcję daje stanie po kilka min i czekanie na przeciwnika?

Czyt. jadę byle do przodu jako 1 żeby dostać medal za wyspotowanie, zginę jako 1.

Opublikowano

Każdy ma własną definicję ;)

Ja to rozumiem jako jadę jak najbardziej do przodu, tak żeby zrobić jak najwięcej.

Opublikowano

Grając dla funu trzeba też coś robić w bitwie bo takich lolków jest pełno czy nie miał byś funu z pomidorków bedąc od nich lepszy? Oraz kręcąc dobre wyniki? Bo grając dla funu to można grać w tetris. :) Mnie ogarnia śmiech widząc takiego lolka strzelam w gąski i jego żywot się kończy

Opublikowano

No ja wiem ze tym czym chcesz i w jaki sposób chcesz tylko dlaczego fun jest tlumaczony przez noobów jako "mam 10k gier, kolejną bitwe wyjezdzam na srodek mapy i padam jako pierwszy, nic się nie nauczyłem, każdy kto mnie widzi mysli ze jestem botem"

Każdy ma własną definicję ;)

Ja to rozumiem jako jadę jak najbardziej do przodu, tak żeby zrobić jak najwięcej.

Dziecko z podstawówki po n ilości gier by się kapnęło że to nie działa, a wasze zakute łby tłumaczycie fanem bo ciężko POMYŚLEĆ, i normalni muszą się meczyć z pomarańczowymi debilami mającymi po 20k zagranych.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...