Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Brak nerwów

Dzeki Czan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ludzie zapytam się was czy wy macie lagi w tibi w godzinach wieczornych głównie Quilia a nawet inne światy???Teraz to już przeszło moje wszelkie oczekiwania deske wyje........ na huncie brak nerwów.Neta sprawdzam na speedtescie prędkości nie mam pełnej ,no ale ping 35.Jak wy nie macie wgl lagów to jutro dzwonie na linie.

Ciągle tak mam i sekunde po teście chodzę w tibi i tnie mi się.

http://www.speedtest.pl/test/98083331

1373701876-U969346.jpg

Opublikowano

Blessy moje!!!!!!!!Brak słów.Podejrzewam jak tak dalej długo będzie to jakaś część graczy przestanie grać.A przynajmniej ja już pacca nie załaduje jak tak  dalej będzie.

1373701876-U969346.jpg

Opublikowano

Teraz, w czasach kiedy bezmózgie dzieci i brazole mają ogólnodostępny internet, we wszystkich grach są "lagi". Jest to głównie spowodowane tym że łatwiej wyszukać poradnik czy nawet gotowe rozwiązanie typu "jak pingować serwer" albo "jak przeprowadzić atak DoS" [ NIE DDoS, Jedna osoba praktycznie nie jest w stanie przeprowadzić ataku DDoS a jedynie DoS ]. Zauważyłem to już jakieś 1,5 roku temu, zazwyczaj serwery "lagują" w godzinach szczytowych [ łącznik czasu europejskiego z brazylijskim ]. Na serwerze gra dużo osób, dodając do tego jeszcze nieustające ataki Dos/DDoS mamy efekt w postaci wysokiego pingu/opóźnienia.

Efekty jednego dnia wolnego od pracy :

lWxix4K.png

Chcesz wspomóc produkcję tego bota? Masz doświadczenie w programowaniu modułów, tworzeniu GUI czy skryptowaniu [C#]?

napisz na pw : http://www.mpcforum.pl/user/1285262-bleblable/

Opublikowano

Vouchery niech rozdają za to proponuje ;) Nie no tak być nie może ja to nie siedzę na forum tibi.Orientuje się ktoś czy to na tibi.com zgłaszał to??????Nie wiem ale wydaje mi się ,że raczej tyle graczy jest i ktoś to zgłosił i ciekawe co powiedzieli na to.

Zapytam się was do której te lagi są??

1373701876-U969346.jpg

Opublikowano

Na forum tibia.com jest kilka nowych tematów o lagi [ja osobiscie nie widzę róźnicy miedzy tym co teraz a tym co się dzieje z serwerami od 2 lat].

lWxix4K.png

Chcesz wspomóc produkcję tego bota? Masz doświadczenie w programowaniu modułów, tworzeniu GUI czy skryptowaniu [C#]?

Opublikowano

tzn lagi sa chociaz nie zawsze sa az tak bardzo odczuwalne , ale powiem wam ze cipsoft sie wycwanil i nie daje za te ich lagi i za te gleby co ludzie zaliczaja przez ich problemy nie powinno tak byc . Powinni zwracac przynajmniej blessy ludziom tym co padli podczas jakiegos lagu servera bo oni wiedza ze to jest ich wina ale jak narazie siedza cicho i nic nie daja :D

Opublikowano

tzn lagi sa chociaz nie zawsze sa az tak bardzo odczuwalne , ale powiem wam ze cipsoft sie wycwanil i nie daje za te ich lagi i za te gleby co ludzie zaliczaja przez ich problemy nie powinno tak byc . Powinni zwracac przynajmniej blessy ludziom tym co padli podczas jakiegos lagu servera bo oni wiedza ze to jest ich wina ale jak narazie siedza cicho i nic nie daja :D

To nie jest ich wina tylko debili, którzy pingują serwer.

Zwracać powinni tylko dni pacc zmarnowane na odczekiwaniu lagów, a blessy... blessy drogie nie są więc olać.

lWxix4K.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Odświeże temat jak teraz u was sytuacja z lagami wygląda???U mnie trochę chyba mniej ale dalej są te lagi.

Kenora - nie widać śladów po nich ^^.

8LTfBGw.jpg

Opublikowano

Na Nika Lagi od 16-19 w tych godzinach ciężko poexpić nawet skilowanie się nie opłaca bo co chwile wyrzuca ... a wczoraj przez laga 25 mino leatcher 1,5k i obsidian knife mi spadl przez lagi .....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...