Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co rozwijać na tych bohaterach?

karata190

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam od jakiegoś czasu gram w dota 2. 

Mam już swoje ulubione postacie,teraz prosiłbym tylko o jakieś porady co do tych  klas

1 Troll Warlord

2 Phantom assassin

3 Drow ranger

mam juz 15 lvl i walki robią się coraz trudniejsze i zawsze stosuje ten build co jest podany jak sie sklep otwiera, i nie wiem czy to jest już te najlepsze pod dana postac czy sa jeszcze lepsze

jeśli byście chcieli mogę wam podać jak buduje eq bo może żle składam.

Opublikowano

Na jakiej grasz pozycji? Zgaduję, że 1-3. Kupuj przedmioty sytuacyjnie, bo te od Valve są z dópy wzięte.

Opublikowano

Jeden, nie ma klas. 2 nie graj tylko tymi postaciami bo się niczego nie nauczysz. 3. Zanim kupisz jakiś itemek to trch o nim poczytaj, co robi itp, porównaj z tym co ma przeciwnik (picki) i sam stwierdź czy ma to sens. Przykład: grasz Drowką, masz w przeciwnym teamie Sand Kinga, Tidehuntera i Lunę. Giniesz co Team Fight od ultów. W takiej sytuacji sr*asz na to że nie ma w buildzie BKB tylko je robisz. W przeciwnym teamie omniknight ratuje ciągle swoją drużynę? Złóż na swoim Juggerze Diffusala. Ale to juz przyjdzie z czasem.

Legenda
Opublikowano

Porady do postaci, które tylko klikają? Nie :P

Ogarnij wyłącznie skill, item build

Podstawa do tych postaci: Lifesteal (hełm of dominator), black king bar (podane przez Ciebie postaci to papiery, więc kontra na umiejętności)

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Legenda
Opublikowano

Wydaje Ci się bo PA ma pasywkę, a troll nie co większy przelicznik pancerza, ale to dalej są papiery. Bez bkb w tf'cie ich po prostu nie ma, więc nie mów osobie, która dużo wie na temat gry :P

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

Jezeli nie wiesz co składać na dane postacie to obejrzyj sobie filmiki ludzi którzy nimi grają i sprawdź jakie buildy stosują. Owszem build zalezy tez od sytuacji dlatego zawsze warto jest miec blinka, bkb oraz item który wylaczy jednego wrogiego bohatera. Ja na drowce ostatnio składam travele, mjolnir, blink, bkb, orchid albo eula oraz sange&yasha i gierka ladnie idzie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...