Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PS3 lub Xbox 360

kolo994

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema

co jest lepsze do grania chodzi mi o grafikę w grach np: GTA V . Fifa 14,15  Watch Dogs

mam stary monitor Philips 190WV7 ale mam ADAPTER KONWERTER z HDMI do VGA D-SUB +kabel audio

odpowiedz = 1 like

Opublikowano

Jeżeli chodzi o różnicę w grafice między ps3 a xbox 360- Grafika jest taka sama.
Ja polecam ci Ps3, ponieważ dla mnie pad jest lepszy (wygodniejszy). I ogólnie większe zaufanie mam do ps3. Może dlatego, iż mam.
btw. Najlepiej podłączyć konsolę do telewizora. Np. 32 cale.

mój znak rozpoznawczy to jego brak

Opublikowano

mam 27calowego lg  ale już ma swoje lata i niema wejścia hdmi jakieś inne ma

Jakieś złącze dostajesz na start do ps3 ( nie HDMI, chyba AV ).

Co do grafiki może i być mała różnica ale taka której nie zauważysz.

Opublikowano

bo mam okazje kupić xboxa z 2 padami  grami GTA V fifa 14.15  Watch dogs i CoD Black Ops II za 400zł  a pleya 3 z grami GTA V fifa 14 i jakieś inne gierki za 400zł więc nw który wybrac  

PS: a jakią kierownice polecacię do grania w np : Need For Speed  i ETS 2 Grand turismo 5  kierownica tak za 100zł używana napewno wchodzi w gre

a i musi się obracać o 360stopni

Opublikowano

Ja wybrałbym PS3 , sam mam i jestem zadowolony , na PS3 wychodzi więcej fajnych tytułów które nie wychodzą na Xbox 360

Opublikowano

bo mam okazje kupić xboxa z 2 padami  grami GTA V fifa 14.15  Watch dogs i CoD Black Ops II za 400zł  a pleya 3 z grami GTA V fifa 14 i jakieś inne gierki za 400zł więc nw który wybrac  

PS: a jakią kierownice polecacię do grania w np : Need For Speed  i ETS 2 Grand turismo 5  kierownica tak za 100zł używana napewno wchodzi w gre

a i musi się obracać o 360stopni

Pewnie przy tym byś ( szczególnie FIFA 15 ) wybrał xboxa 360, ale nie opłaca się kupywać tej gry na starszą generacje, dlatego ta 14 jest lepsza. Ja bym wybrał PS3, a co do kierownicy to sam nie wiem bo w Gran Turismo 6 gram na padzie. :D

Opublikowano

ref

to co brać xboxa 360 z 9(GTA V GTA IV FIFA 14 FIFA 15 Watch Dogs CoD BO II Grand Turismo 6 NFS Rivals Grand Turismo 5) xboxa znalazłem droższego o pare zł ale więcej gier  a ps3 z 2 grami (FIFA 14 GTA V)

na xboxa więcej gier wychodzi na mnie narazie są te ważne które wypisałem wyżej mogą być nowe odsłony tych gier chcem sobie w takie gierki pograc a potem to już zmienie na ps4

Opublikowano

ref

to co brać xboxa 360 z 9(GTA V GTA IV FIFA 14 FIFA 15 Watch Dogs CoD BO II Grand Turismo 6 NFS Rivals Grand Turismo 5) xboxa znalazłem droższego o pare zł ale więcej gier  a ps3 z 2 grami (FIFA 14 GTA V)

na xboxa więcej gier wychodzi na mnie narazie są te ważne które wypisałem wyżej mogą być nowe odsłony tych gier chcem sobie w takie gierki pograc a potem to już zmienie na ps4

Co do xbox'a to jeszcze abonament, a na PS3 możesz założyć konto PSN i brać szybko Mirror's Edge, które potem będziesz mógł ściągnąć na konsolę - więc 3 gry. :D

Ogólnie jak o te parę zł opłaca się xbox'a, ale to twój wybór. Gry są super, ale i tak w niektóre gry pograsz i będą leżały na półce.

Opublikowano

Ja bym wybrał opcję z ps3, dlatego że pad jest o wiele wygodniejszy, miałem okazję grać na xboxie no i po prostu nie było takiego komfortu jak przy ps.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...