Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bronze 4 i wyjscie do jakiegoś nawet silwera

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No to jest tak. Kupujesz Vayne odpalasz skrypt vaynehunterv2 czy tam 2.0 i ciśniesz, a no i ważne też jest użycie takiego skryptu jak brain.lua

Opublikowano

Nie że niemoge z l# tylko poprostu że niemoge samemu wyjść przez trolli i wgl. Dlatego się pytam o jakieś dobre skrypty

Opublikowano

skrypty Ci nic nie dadzą, jak nie umiesz rozsądnie myśleć to nie wyjdziesz.. marksman evade tracker, vayne/tristana i lecisz

Opublikowano

Jinx/Xerath/Ryze/Twitch.... chyba ze masz kaliste ;) polecam tego nie zatrzymają ;) w goldzie na 10 gier 2 przegrane tylko :P

Opublikowano

W bronzie na trolle narzekasz? Tam samemu gry można wygrywać. Nawet nie zdajesz sobie sprawy co się w platynie dzieje :D

x

Opublikowano

jezeli bez L# nie potrafisz wygrac to jestes po prostu GLUPI i ze skryptami tez bedziesz przegrywac ''przez trolli i afkow''.. Ale polecam vayne na vayne hunter rework, d-corki, devcassio, xerath.exe, jaycesharpv2, fuckingawesomeleesin, kurisu riven.

Opublikowano

Co do wychodzenia z brązu.

Przegrywacie wiekszosc meczy przez to ze nie macie takiego wyczucia kiedy mozecie a kiedy nie. Najlepszym wyjsciem z tego jest granie supportami typu janna, nami, soraka, karma, morgana (ewentualnie thresh i leona ) i latanie wszedzie za adc i bronienie go.

Opublikowano

Widze że oczywiście pojazd musi być bo bronz 4 i wgl, ale ja właśnie nich*ja niemoge wygrać sam gry ponieważ zawsze wygrywam linie gdzie bym niebył czy top, czy mid czy adc to linie wygrywam bo poprostu wiem jak grać, tylko co mi z tego jak dajmy na przykład ja na midzie jestem fizzem i mam staty 8/1 nagle przychodzi z topa darius z statami 10/0 i rozwala każdego...

Opublikowano

Nie że niemoge z l# tylko poprostu że niemoge samemu wyjść przez trolli i wgl. Dlatego się pytam o jakieś dobre skrypty

przez trolli? nie raz takie głupie wymówki słyszałem.. ,mój kumpel nie mógł wyjść z bronzu niby trolle itd.. samym treshem z b5 do platyny go wyrzuciłem w trzy dni... ,więc błagam nie gadaj głupot,jak coś pisz pw.

Co do skryptów marksman i vayne :) xerath syndra :)

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...