Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak wgrać silnik na serwer Hostingowany?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ,
Mam problem otoż chcialbym wgrac wlasny silnik na serwer hostingowany
gdy wgrywam go na ftp wyskakuje mi blad w konsolce :Error: Unable to access jarfile craftbukkit.jar cos takiego co mam zrobic? Pomozcie

Opublikowano

Ustaw plik startowy., z którego ma się uruchamiac serwer. Hosting powinien mieć taką opcję. Na pukawce da się tak, ale nie wiem czy na innych też

Opublikowano

na FTP z hostingu masz coś typu nazwa twojego silniku porostu zmieni nazwę twojego silniku na nazwę serwisowego silniku usuń ich silnik i wgraj twój

________________________________________________________________________________________________________________________

WELCOME!!

_________________________________________________________________________________________________________________________

Opublikowano

Nie, które hostingi automatycznie uruchomią silnik pod warunkiem, że będą odpowiednio nazwane. Napisz do supportu twojego hostingu i zapytaj się czy istnieje możliwość instalacja własnego silnika, jeśli tak to niech ci powiedzą jak.

Pozdrawiam

4462514400953061278225.png

Opublikowano

Witam ,

Mam problem otoż chcialbym wgrac wlasny silnik na serwer hostingowany

gdy wgrywam go na ftp wyskakuje mi blad w konsolce :Error: Unable to access jarfile craftbukkit.jar cos takiego co mam zrobic? Pomozcie

Jaki masz hosting ? Napisz do ludzi od hostingu prośbę o zmianę silnika bo innego wyjścia nie ma

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...