Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WarRock Error Code 14001

malylolo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wyłączyłem awavsta i zapory i nadal sie to pokazuje jak klikam game start możecie pomoc jakoś ?

Bo chciałbym sobie pograć a error wyskakuje :(( z góry dzięki

Error  code 14001 warrock

Opublikowano

Wyłączyłem awavsta i zapory i nadal sie to pokazuje jak klikam game start możecie pomoc jakoś ?

Bo chciałbym sobie pograć a error wyskakuje :(( z góry dzięki

Error  code 14001 warrock

Sposób 1:
Wyłącz antywirusa lub dodaj do wyjątków folder War Rock'a
Wyciągnij wszystkie pliki War Rock'a z kwarantanny antywirusa
Przy wyłączonym antywirusie kliknij Check Files

Sposób 2:
Jeżeli nie pomaga sposób 1 to pobierz program antywirusowy AVG i postępuj wg wskazówek poniżej:
- Otworzyć sobie AVG na pasku klikaj dwa razy lewą myszkę albo prawą raz i wybierz Otwórz Interfejs użytkownika AVG
- tools (Narzędzia) > advanced settings (Ustawienia Zaawansowanie) > resident shield (Ochrona Rezydenta) > exceptions (Wykluczone pozycje)
- add path (dodaj Ścieżkę) > znajdź folder z grą, wybierz go i następnie kliknij OK
- Naciśnij Apply (Zastosuj)
Opublikowano

Sposób 1:

Sposób 2:
Jeżeli nie pomaga sposób 1 to pobierz program antywirusowy AVG i postępuj wg wskazówek poniżej:
- Otworzyć sobie AVG na pasku klikaj dwa razy lewą myszkę albo prawą raz i wybierz Otwórz Interfejs użytkownika AVG
- tools (Narzędzia) > advanced settings (Ustawienia Zaawansowanie) > resident shield (Ochrona Rezydenta) > exceptions (Wykluczone pozycje)
- add path (dodaj Ścieżkę) > znajdź folder z grą, wybierz go i następnie kliknij OK

ja niemam zainstalowanego anty wirusa nawet  bo formata dopiero mialem a ten sposób 2 niepokazuja mi sie te ustawienia zaawansowane :/ niema na ej liscie wogle tego

Opublikowano

Sposób 1:

Sposób 2:

ja niemam zainstalowanego anty wirusa nawet  bo formata dopiero mialem a ten sposób 2 niepokazuja mi sie te ustawienia zaawansowane :/ niema na ej liscie wogle tego

Skoro piszesz, że nie masz antywirusa to jak niby mogą Ci się pokazywać ustawienia zaawansowane ?

Skoro system dopiero co po formacie to jaki masz system i ilu bitowy ?

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...