Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie My Phone Q-Smart Biedronka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam dylemat co do tego telefonu ponieważ chciałbym kupić dość niedrogiego smartfona ale bardziej zależy mi na płynnosći w grach i chodzać po sklepie biedronka natchnąłem się na niego w gablocie i kusi mnie cena gdyż ma ten quad core i 1gb ram ale niewiem właśnie czy go kupić . Dlatego proszę o szybką odpowiedź bo niewiem czy go jednak kupować nie chce by mi ktos podoawala inny model w tych cenach tylko o ten model warto czy nie

zależy mi na płynności ogólnie i grach asphalt 8 gta sa modern combat 4 a może nawet 5 . Z góry bede wdzieczny za jak najszybsze odpowiedzi

Opublikowano

O nowych modern combatach na tym czymś zapomnij.(mówię o 4 i ew wyższych)

graphic.png

Opublikowano

Witam mam dylemat co do tego telefonu ponieważ chciałbym kupić dość niedrogiego smartfona ale bardziej zależy mi na płynnosći w grach i chodzać po sklepie biedronka natchnąłem się na niego w gablocie i kusi mnie cena gdyż ma ten quad core i 1gb ram ale niewiem właśnie czy go kupić . Dlatego proszę o szybką odpowiedź bo niewiem czy go jednak kupować nie chce by mi ktos podoawala inny model w tych cenach tylko o ten model warto czy nie

zależy mi na płynności ogólnie i grach asphalt 8 gta sa modern combat 4 a może nawet 5 . Z góry bede wdzieczny za jak najszybsze odpowiedzi

Niestety, nie pograsz na tym w najnowsze tytuły... Jeszcze do tego mediatek.... Zainwestuj w jakąś Motorolę Moto E czy coś.

#teams4bal

Opublikowano

Podaj budżet to dobierzemy coś lepszego.

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

a tu was zaskocze bo właśnie działa mi modern combat 4 bez ścinek 5 jeszcze nie testowałem i asphalt 8 tez bardzo płynnie budzet mialem wlasnie 400 zł a ze lubie biedronke i niektóre sprzety sa ciekawe postanowilem go wybrac temat do zamknięcia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...